Πόλεμος στην Ουκρανία: «Ζήτησα από τον Πούτιν να σταματήσει τις επιθέσεις στην Ουκρανία και αρνήθηκε» λέει ο Μακρόν
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμάνουελ Μακρόν έκανε ακόμα μία προσπάθεια για κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία, όμως ούτε αυτή φαίνεται πως είχε κάποιο αποτέλεσμα. Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Εμάνουελ Μακρόν ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια συνομιλίας που είχε με τον Ρώσο πρόεδρο σήμερα το πρωί, εκείνος αρνήθηκε για ακόμα μία φορά να σταματήσει τις επιθέσεις εναντίον της Ουκρανίας.
«Μίλησα με τον πρόεδρο Πούτιν σήμερα το πρωί. Αρνείται να σταματήσει τις επιθέσεις του κατά της Ουκρανίας σε αυτό το σημείο», έγραψε στο Twitter ο Μακρόν. «Είναι ζωτικής σημασίας να διατηρηθεί ο διάλογος για να αποφευχθεί η ανθρώπινη τραγωδία».
Ο Μακρόν πρόσθεσε ωστόσο, ότι θα συνεχίσει να επικοινωνεί με τον Ρώσο ομόλογό του, και τόνισε ότι «πρέπει να αποφύγουμε τα χειρότερα».
«Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχους
Πώς οι αγρότες άναψαν το «πράσινο φως» στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Πότε αναμένεται να γίνει
Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
Σοκαριστικό βίντεο με on air σεξουαλική επίθεση του Χούλιο Ιγκλέσιας σε παρουσιάστρια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



