Πόλεμος στην Ουκρανία: Τουλάχιστον 9 νεκροί σε αεροπορική επιδρομή εναντίον ενός ραδιοτηλεοπτικού πύργου
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τουλάχιστον εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι εννέα τραυματίστηκαν σε μια αεροπορική επιδρομή σε έναν ραδιοτηλεοπτικό πύργο στην περιφέρεια Ρίβνε, στη βόρεια Ουκρανία, δήλωσε ο κυβερνήτης Βιτάλι Κόβαλ. «Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι κάτω από τα χαλάσματα», ανέφερε σε μια ανάρτηση στο διαδίκτυο.
Η ψηφιακή μετάδοση δεν είναι προσωρινά διαθέσιμη
Σύμφωνα με την Υπηρεσία Ειδικών Επικοινωνιών και Προστασίας Πληροφοριών της Ουκρανίας, ο πύργος, ο οποίος επλήγη από την επιδρομή το πρωί της Δευτέρας, είναι προς το παρόν απενεργοποιημένος, ενώ οι εμπειρογνώμονες εξετάζουν τη ζημιά. «Η ψηφιακή μετάδοση δεν είναι προσωρινά διαθέσιμη. Οι ειδικοί του ομίλου διερευνούν ήδη την κατάσταση και κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να συνεχιστεί η μετάδοση των ουκρανικών τηλεοπτικών καναλιών», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Υπηρεσία.
Η διστακτικότητα του Μαξίμου για τα μπλόκα, το ενδεχόμενο συνάντηση του Μητσοτάκη με αγροτοσυνδικαλιστές και η Καρυστιανού που επαναφέρει την δημιουργία κόμματος
ΣΥΡΙΖΑ: Οι «Βίοι Παράλληλοι» της Αυγής έφεραν δυσαρέσκεια σε Κουμουνδούρου και Νέα Αριστερά
Το ηλεκτρονικό βραχιολάκι σε όλα τα νοσοκομεία από τον Ιανουάριο: Οι εξαιρέσεις και η εκπαίδευση των εργαζομένων
Υπό πίεση η κυβέρνηση για το αγροτικό: Μπαράζ κινητοποιήσεων, μηνύματα Καραμανλή-Σαμάρα και «γαλάζια» ανησυχία στην περιφέρεια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




