Πόλεμος στην Ουκρανία: Τουλάχιστον 9 νεκροί σε αεροπορική επιδρομή εναντίον ενός ραδιοτηλεοπτικού πύργου
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τουλάχιστον εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι εννέα τραυματίστηκαν σε μια αεροπορική επιδρομή σε έναν ραδιοτηλεοπτικό πύργο στην περιφέρεια Ρίβνε, στη βόρεια Ουκρανία, δήλωσε ο κυβερνήτης Βιτάλι Κόβαλ. «Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι κάτω από τα χαλάσματα», ανέφερε σε μια ανάρτηση στο διαδίκτυο.
Η ψηφιακή μετάδοση δεν είναι προσωρινά διαθέσιμη
Σύμφωνα με την Υπηρεσία Ειδικών Επικοινωνιών και Προστασίας Πληροφοριών της Ουκρανίας, ο πύργος, ο οποίος επλήγη από την επιδρομή το πρωί της Δευτέρας, είναι προς το παρόν απενεργοποιημένος, ενώ οι εμπειρογνώμονες εξετάζουν τη ζημιά. «Η ψηφιακή μετάδοση δεν είναι προσωρινά διαθέσιμη. Οι ειδικοί του ομίλου διερευνούν ήδη την κατάσταση και κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να συνεχιστεί η μετάδοση των ουκρανικών τηλεοπτικών καναλιών», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Υπηρεσία.
Κλιμακώνεται ο πόλεμος: «Συνεχίζουμε», λέει ο Νετανιάχου - Η Βρετανία στέλνει ελικόπτερα και αντιτορπιλικό πλοίο στην Κύπρο
Θες τραπεζικό λογαριασμό; Πλήρωσε: Έως και 341 εκατ. ευρώ πάνω τα έσοδα των τραπεζών
Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος: Οι δύο απαντήσεις που έγιναν viral
Συγκλονίζει ο Δημήτρης Ιτούδης: «Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της από έκρηξη στα 700 μέτρα από το διαμέρισμά μου»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



