Πόλεμος στην Ουκρανία: Την Παρασκευή θα περάσει τα σύνορα με Μολδαβία ο έλληνας πρόξενος της Μαριούπολης
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αλεξίας Τασούλη, το οποίο μετέδωσε το Open, ο έλληνας πρόξενος της Μαριούπολης, Μανώλης Ανδρουλάκης, έφτασε ασφαλής στην πόλη Ουμάν το απόγευμα της Πέμπτης, 17 Μαρτίου.
Ο ίδιος και τα υπόλοιπα μέλη του ΟΑΣΕ είναι ασφαλείς και αναμένεται, αύριο, να περάσουν τα σύνορα με την Μολδαβία. Από την αρχή της αποστολής απομάκρυνσής τους από την ουκρανική πόλη που βρίσκεται υπό πολιορκία από τα ρωσικά στρατεύματα, ο έλληνας πρόξενος είναι σε διαρκή επικοινωνία με το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών.
Διαβάστε ακόμη
Προκλητική ρητορική από το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας: «Η προσέγγιση της Ελλάδας ευθύνεται για τις παραβιάσεις στο Αιγαίο»
Θύμα εξαπάτησης μια 70χρονη στη Θεσσαλονίκη από άτομα που παρίσταναν τους τεχνικούς του ΔΕΔΔΗΕ - Μισό εκατ. ευρώ η λεία τους
Οι δικηγόροι που μήνυσαν τη Μαράια Κάρεϊ για το «All I Want for Christmas Is You» καλούνται να πληρώσουν 110.000 δολάρια
Οδηγός επιβίωσης τα Χριστούγεννα: Αυτά είναι τα μυστικά για να αποφύγετε το στρες, την εξάντληση και το φούσκωμα του γιορτινού τραπεζιού
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



