To YouTube έκλεισε το κανάλι των Ρώσων φαρσέρ που... παραπλάνησαν τον Βρετανό υπ. Άμυνας
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι δύο φαρσέρ από τη Ρωσία που παραπλάνησαν τον Βρετανό υπουργό Άμυνας, Μπεν Γουάλας, Βλαντίμιρ «Βόβαν» Κρασνόφ και Αλεξέι «Λέξους» Στολιάροφ είδαν το Youtube να... κατεβάζει το κανάλι τους.
Η είδηση έγινε θέμα και στα ουκρανικά ΜΜΕ, όπως το NEXTA.
Οι δυο Ρώσοι επαγγελματίες φαρσέρ κατάφεραν να παραπλανήσουν τον υπουργό Άμυνας της Βρετανίας, Μπεν Γουάλας, ο οποίος νόμιζε ότι μιλάει με τον πρωθυπουργό της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι και άρχισε να λέει στον ότι «τελειώνουν τα αντιαρματικά όπλα της Αγγλίας».
Οι φαρσέρ, σε άλλο σημείο της επικοινωνίας τους, τον ρώτησαν εάν η Βρετανία θα υποστηρίξει το πυρηνικό πρόγραμμα της Ουκρανίας. Εκεί ήταν που ο Βρετανός άρχισε να υποψιάζεται κάτι και να μοιάζει λίγο σκεπτικός.
Ο «T-Rex του ωκεανού»: Ο θηρευτής στο μέγεθος λεωφορείου που κυριαρχούσε πριν 80 εκατομμύρια χρόνια
Τους έπιασαν στα πράσα να πετάνε μπάζα στο δάσος: «Πήρα το στειλιάρι, κάθε μέρα παίζουμε τις ζωές μας»
Πέθανε ο άνδρας που έζησε τρία χρόνια με το ήπαρ της Έμμας - Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας της
Γεωργιάδης για συνθήκες διαβίωσης στην Ελλάδα: «Είσαι πάμφτωχος; Έχεις δίπλα το Φάληρο να κάνεις τζάμπα μπάνιο»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



