Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Τσετσένος Καντίροφ βρίσκεται στη Μαριούπολη σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στην κατεστραμμένη Μαριούπολη της Ουκρανίας βρίσκεται ο Τσετσένος ηγέτης Ραμζάν Καντίροφ, στενός σύμμαχος του Βλαντίμιρ Πούτιν, όπως μεταδίδει το AFP επικαλούμενο ρωσικά ΜΜΕ. Ο Καντίροφ μεταφέρθηκε στην πόλη -η οποία σύμφωνα με τον δήμαρχό της έχει παραδοθεί στα ρωσικά στρατεύματα-, προκειμένου να κινητοποιήσει τα στρατεύματά του, που συμμετέχουν στην επίθεση.
«Ο Τσετσένος ηγέτης Ραμζάν Καντίροφ βρίσκεται στη Μαριούπολη για να ενισχύσει το ηθικό των μαχητών μας», δήλωσε ο Ακμέντ Ντουντάγιεφ, ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Καντίροφ, μεταδίδει το AFP, επικαλούμενο το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.
Το RIA Novosti δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία διακρίνεται ο Καντίροφ να ποζάρει εν μέσω τριάντα ένοπλων ανδρών, μέσα σε έναν κλειστό χώρο, δηλώνοντας πως το στιγμιότυπο τραβήχτηκε στη Μαριούπολη.
Όπως αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο, η ρωσική τηλεόραση πρόβαλε, από την άλλη, εικόνες που δείχνουν μια συνάντηση μεταξύ του Καντίροφ και ενός άνδρα που παρουσιάστηκε ως ένας Ρώσος στρατηγός, ο Αντρέι Μορντβίτσεφ, ο οποίος σύμφωνα με τον ουκρανικό στρατό έχει σκοτωθεί.
«Σείεται» από τις διαδηλώσεις η Αλβανία: Σκηνές χάους στα Τίρανα - Πάνω από 1.000 συλλήψεις, πλαστικές σφαίρες, μολότοφ, δακρυγόνα και λεηλασίες
Κινηματογραφική διάρρηξη στην Εύβοια: Έκαναν «κομμάτια» κοσμηματοπωλείο με μπουλντόζα - Βίντεο ντοκουμέντο
Financial Times: Τρία μέτωπα, ένα μοιραίο λάθος - «Υπνοβατεί» ο πλανήτης προς τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο;
«Παίρνουμε τη Βαστίλη»: 800.000 διαδηλωτές σε όλη τη Γαλλία - Πρωτοφανής καταστολή και βία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



