Κωνσταντινούπολη: Στους δέκα οι νεκροί από την κατάρρευση κτιρίου
Δεν έχουν αποσαφηνιστεί, μέχρι στιγμής, τα αίτια της κατάρρευσης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο απολογισμός από την κατάρρευση του κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη αυξήθηκε στους 10 νεκρούς σήμερα, την ώρα που 13 άνθρωποι τραυματίστηκαν, έγινε γνωστό από το γραφείο του κυβερνήτη.
Η πολυκατοικία, στη συνοικία Καρτάλ, στην ασιατική πλευρά της πόλης, κατέρρευσε χθες. Δεν έχουν αποσαφηνιστεί, μέχρι στιγμής, τα αίτια της κατάρρευσης.
Οι ομάδες διάσωσης ανέσυραν σήμερα το απόγευμα κι άλλες σορούς από τα χαλάσματα, με αποτέλεσμα ο αριθμός των νεκρών να ανέλθει στους 10, αναφέρει το γραφείο του κυβερνήτη Αλί Γερλίκαγια σε μια ανακοίνωση. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι τραυματίες είναι 13.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Διαβάστε ακόμη
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Παρέμβαση εισαγγελέα για τη σιωπή του «Φραπέ» στην Εξεταστική - Ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτόφωρου
Κομισιόν: Ανακοίνωσε τέλος 3 ευρώ στα δέματα από Τemu και Shein - Από πότε θα ισχύει
Έπος στο Air Force One: Ο Τραμπ μιλούσε σε δημοσιογράφους και «παγίδευσε» επιβάτη στην τουαλέτα
Ο θρυλικός Ροντ Στιούαρτ στο Telekom Center Athens: Ο αιώνιος τροβαδούρος της ροκ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



