Βρετανία: «Κόμμα για το Brexit» από τον Νάιτζελ Φάρατζ
Την υποψηφιότητά σε Αγγλία, Ουαλία και Σκωτία του με νέο κόμμα ανακοίνωσε ο πρωτεργάτης του Brexit Νάιτζελ Φάρατζ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το νέο κόμμα που υποστηρίζει ο Νάιτζελ Φάρατζ - πρώην επικεφαλής του κόμματος UKIP και θερμός υποστηρικτής του Brexit - αναγνώρισε επίσημα η Εκλογική Επιτροπή.
Το όνομα του κόμματος είναι «Κόμμα για το Brexit» και επικεφαλής του η Κάθριν Μπλέικλοκ, η οποία στις γενικές εκλογές του 2017 δεν κατάφερε να εκλεγεί ως υποψήφια του UKIP στο Γκρέιτ Γιάρμουθ.
Η αναγνώριση του νέου κόμματος θα του επιτρέψει να θέσει τους υποψήφιους του για τις επόμενες γενικές εκλογές και ήδη έκανε γνωστό ότι θα υπάρχουν υποψήφιοι στην Αγγλία, την Ουαλία, και στην Σκωτία. Επιπλέον, ο Νάιτζελ Φάρατζ, δήλωσε ότι θα θέσει υποψηφιότητα με το Κόμμα για το Brexit στις ευρωεκλογές του Μαΐου, εάν η Βρετανία δεν αποχωρήσει από την ΕΕ μέχρι τότε.
Διαβάστε ακόμη
Συγκλονιστική μαρτυρία δύτη για την τραγωδία στη Χίο - «Ήταν πόλεμος, παίρναμε πτώματα από το σκάφος»
Αφρικανική σκόνη «σκεπάζει» την Ελλάδα: Πότε θα επηρεαστεί η Αττική - Δείτε χάρτες
Απίστευτη τραγωδία στην Ινδία: Τρεις αδελφές αυτοκτόνησαν γιατί ο πατέρας τους πήρε το κινητό τηλέφωνο
«Ποτέ δεν είναι αργά»: Η ιστορία του 82χρονου μαραθωνοδρόμου που έχει τη φυσική κατάσταση 20χρονου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



