Ο πρίγκιπας Φίλιππος παραδίδει το δίπλωμα οδήγησης
Την ανακοίνωση έκανε το Παλάτι μετά το τροχαίο ατύχημα, πρωταγωνιστής του οποίου ήταν ο ίδιος, στις 17 Ιανουαρίου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την είδηση μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης με έκτακτες ανταποκρίσεις τους: Ο πρίγκιπας Φίλιππος παραδίδει οικειοθελώς το δίπλωμα οδήγησης!
Ο 97χρονος πρίγκιπας Φίλιππος προφανώς πείστηκε να παραδώσει το δίπλωμά του, μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε πρωταγωνιστή τον ίδιο, στις 17 Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με αναφορές αυτοπτών μαρτύρων ο Δούκας του Εδιμβούργου και σύζυγος της Βασίλισσας Ελισάβετ, φώναζε: «Τα πόδια μου!» την ώρα που τον έβγαζαν από το αυτοκίνητό του που είχε ανατραπεί.
Το Land Rover που οδηγούσε συγκρούστηκε με ένα άλλο αυτοκίνητο μάρκας Kia στην περιοχή Babingley, στο Norfolk. Ο πρίγκιπας έδειχνε σοκαρισμένος και τρομαγμένος μετά το τροχαίο. Σύμφωνα επίσης με όλα όσα έχουν γίνει γνωστά το ατύχημα προκλήθηκε από τον ήλιο που τύφλωσε τον Φίλιππο.
Αμέσως μετά το τροχαίο πολλά βρετανικά μέσα ενημέρωσης καλούσαν τη βασίλισσα Ελισάβετ να πάρει το δίπλωμα από τα χέρια του 97χρονου πρίγκιπα.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Κυπριακό: Ο Γκουτέρες συγκαλεί διάσκεψη 5+1 με συναίνεση Κύπρου και Τουρκίας - Εκκρεμεί η ημερομηνία
Τα 25 βασικά δικαιολογητικά που καταργούνται και αντικαθίστανται από μία υπεύθυνη δήλωση
Πάτησες delete, αλλά όντως διέγραψες τα αρχεία σου; Το μεγάλο «ψέμα» του κάδου ανακύκλωσης
Μάριος Φραγκούλης στο ethnos.gr: «Ένα σπουδαίο τραγούδι υπάρχει για να ακούγεται, δεν είναι μουσειακό έκθεμα»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



