Ξεκάθαρος από ο Ζελένσκι στο Νταβός: Θα συνομιλήσω μόνο με τον Πούτιν - Τι είπε για ειρηνευτικές συνομιλίες
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Mόνο απευθείας με τον ίδιο τον Βλαντίμιρ Πούτιν και όχι μέσω μεσολαβητών προτίθεται να μιλήσει ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι, όπως δήλωσε σήμερα, Τετάρτη 25 Μαΐου. Παράλληλα υπογράμμισε ότι, αν ο Ρώσος πρόεδρος «αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα», υπάρχει πιθανότητα εξεύρεσης διπλωματικής λύσης για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία.
Μιλώντας στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός, ο Ουκρανός πρόεδρος είπε ακόμη ότι η Ουκρανία θα αγωνιστεί μέχρι να ανακτήσει όλα τα εδάφη της.
Η Μόσχα θα πρέπει να αποσύρει τα στρατεύματά της στις γραμμές, όπου βρίσκονταν πριν από την έναρξη της ρωσικής εισβολής, στις 24 Φεβρουαρίου, είπε ο Ζελένσκι.
«Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα βήμα προς την διενέργεια συνομιλιών», δήλωσε και πρόσθεσε ότι η Μόσχα προσπαθεί να κερδίσει χρόνο στις συνομιλίες της με το Κίεβο.
«Δεν υπήρξε τεχνικό πρόβλημα»: Τι κατέθεσαν οι δύο τραυματίες από τη σύγκρουση των ελικοπτέρων στη Ψάθα
Μακελειό στη Βόρεια Καρολίνα ύστερα από πυροβολισμούς: Νεκροί και τραυματίες
«Θα σκοτώσουμε τον γιο σου»: Ήρθαν οι τηλεφωνικές απάτες με AI deepfake - Πώς να προστατευτείτε
«Μου έδωσαν έναν μήνα ζωής»: Η συγκλονιστική ιστορία μητέρας μετά από τσιμπήματα δηλητηριώδους αράχνης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




