Απίστευτο περιστατικό στη Γουατεμάλα: Τρεις έφηβες συνελήφθησαν την ώρα που αποκεφάλιζαν 15χρονη
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τρεις έφηβες ηλικίας από 14 ως 17 ετών, μέλη της συμμορίας Barrio 18, συνελήφθησαν στην πρωτεύουσα της Γουατεμάλας την ώρα που αποκεφάλιζαν ένα 15χρονο κορίτσι, ανακοίνωσε το Σάββατο η αστυνομία.
Οι ανήλικες «ανακαλύφθηκαν ενώ αποκεφάλιζαν ένα κορίτσι 15 ετών» χθες, Παρασκευή, το βράδυ σε πολυκατοικία σε βόρεια συνοικία της Πόλης της Γουατεμάλας, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Χόρχε Αγκιλάρ. «Αστυνομικοί που περιπολούσαν σ' αυτό τον τομέα άκουσαν κραυγές και άρχισαν αμέσως να ψάχουν από ποια πολυκατοικία προέρχονται αυτές οι εκκλήσεις για βοήθεια», εξήγησε ο Αγκιλάρ.
«Μπήκαν στην πολυκατοικία τη στιγμή που διαπράττονταν το έγκλημα: η μία απ' αυτές κρατούσε το θύμα και η άλλη τραβούσε βίντεο με το κινητό της», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος διευκρινίζοντας πως, παρά την επέμβαση των αστυνομικών, το θύμα υπέκυψε επιτόπου. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το κίνητρο του εγκλήματος.
Η συμμορία Μπάριο 18, όπως και η αντίπαλή της, η Μάρα Σαλβατρούτσα, ειδικεύονται σε εκβιασμούς εμπορικών καταστημάτων και εταιρειών λεωφορείων, δολοφονώντας τους υπαλλήλους που αρνούνται να πληρώσουν τα ποσά που απαιτούν. Οι συμμορίες και οι δραστηριότητες που συνδέονται με το λαθρεμπόριο ναρκωτικών ευθύνονται για περίπου το 50% των 3.500 βίαιων θανάτων που καταγράφονται κάθε χρόνο στη Γουατεμάλα.
Θρίλερ χωρίς τέλος στην Κυψέλη: Μικρόσωμη γυναίκα εκτιμούν οι Αρχές ότι είναι το θύμα
«Θάνατος στον ξεπουλημένο»: Οι σκληροπυρηνικοί του Ιράν κατηγορούν την ηγεσία της χώρας για «πραξικόπημα»
Αμίαντος και τοξική σκόνη στο μετρό του Λονδίνου; Τι καταγγέλλει πρώην εργαζόμενος - «Είναι επικίνδυνα απόβλητα»
Φρίκη στην Αλαμπάμα: 2χρονο κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό δεμένο χειροπόδαρα στο κρεβάτι του - Συνελήφθη η μητέρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



