Ζελένσκι: Η Ουκρανία σίγουρα θα επικρατήσει στον πόλεμο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα ότι η χώρα του «σίγουρα θα επικρατήσει σε αυτόν τον πόλεμο που ξεκίνησε η Ρωσία».
Μιλώντας από αδιευκρίνιστη τοποθεσία στο Κίεβο, ο Ζελένσκι δήλωσε στους συμμετέχοντες του ‘Διαλόγου του Σάνγκρι-Λα’ στη Σιγκαπούρη ότι η χώρα του δεν είναι σε θέση να εξάγει αρκετές ποσότητες τροφίμων λόγω του ρωσικού αποκλεισμού και ότι ο κόσμος θα αντιμετωπίσει «οξεία και σοβαρή επισιτιστική κρίση και λιμό».
Την ίδια στιγμή, η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ανακοίνωσε πως βρίσκεται στο Κίεβο για δεύτερη φορά.
«Με τον πρόεδρο Ζελένσκι θα κάνουμε απολογισμό του κοινού έργου που απαιτείται για την ανοικοδόμηση και της προόδου που σημείωσε η Ουκρανία σχετικά με την ευρωπαϊκή της πορεία» σημείωσε η πρόεδρος της Επιτροπής.
Μόσχα θα απαντήσουμε σε πιθανή αύξηση των δυνάμεων του ΝΑΤΟ
Σε μια παράλληλη εξέλιξη, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε σήμερα ότι η απάντηση της Μόσχας σε αύξηση δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Πολωνία θα είναι ανάλογη, όπως ανέφερε Ρώσος διπλωμάτης σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.
«Μια απάντηση, όπως πάντα, θα είναι ανάλογη και κατάλληλη, με στόχο την εξουδετέρωση δυνητικών απειλών στην ασφάλεια της Ρωσικής Ομοσπονδίας», δήλωσε ο Ολέγκ Τιάπκιν, επικεφαλής του τμήματος του υπουργείου Εξωτερικών που είναι αρμόδιο για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Ευρώπη.
Απίστευτο περιστατικό: Άλλαζε πινακίδες στα οχήματά του για να μην πληρώνει… τέλη κυκλοφορίας
Τελεσίγραφο ΗΠΑ σε Ρωσία και Ουκρανία για τέλος του πολέμου μέχρι τον Ιούνιο - «Θα κάνουν τα πάντα για να τελειώσει»
Πεδίο μάχης το ΑΠΘ: Πάνω από 300 προσαγωγές - ΜΑΤ έριξαν χημικά εντός του campus
«Θα με αφήσουν στο σχολείο»: Η ιστορία της 10χρονης Ελίζαμπεθ και των παιδιών που «εξαφανίζει» η ICE
Γιάννης Αντετοκούνμπο - Μιλγουόκι Μπακς: Μία σχέση ζωής... to be continued
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



