Βραζιλία: Εξιτήριο -17 μέρες μετά- για τον πρόεδρο Μπολσονάρου
Ο ακροδεξιός πρόεδρος υπεβλήθη σε επέμβαση στο νοσοκομείο του Σάο Πάολο μετά την επίθεση με μαχαίρι που υπέστη σε προεκλογική συγκέντρωση τον Σεπτέμβριο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Βραζιλιάνος πρόεδρος Ζαΐχ Μπολσονάρου πήρε την Τετάρτη εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν επί 17 μέρες λόγω επιπλοκών που ακολούθησαν τη χειρουργική επέμβαση που είχε υποβληθεί.
Ο ακροδεξιός πρόεδρος υπεβλήθη σε επέμβαση στο νοσοκομείο του Σάο Πάολο στις 28 Ιανουαρίου για να του αφαιρεθεί ο σάκος της κολοστομίας που έφερε μετά την επίθεση με μαχαίρι που υπέστη σε προεκλογική συγκέντρωση τον Σεπτέμβριο.
Ο 63χρονος Μπολσονάρου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο με ομαλοποιημένη αναπνευστική λειτουργία και αποκατεστημένη τη λειτουργία του εντέρου, σύμφωνα με την ιατρική έκθεση που δημοσίευσε η καθημερινή εφημερίδα Folha de Sao Paulo.
«Πρέπει απλά να ευχαριστήσω τον Θεό και όλους που μπορώ επιτέλους να επιστρέψω στη δουλειά σε απόλυτη κανονικότητα», είπε με tweet του ο Μπολσονάρου.
Η αποχώρησή του από το νοσοκομείο αναβλήθηκε δύο φορές, εξαιτίας μετεγχειρητικών επιπλοκών.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Ο πρόεδρος των «επικίνδυνων αποστολών»: Όλες οι φορές που ο Τραμπ γλίτωσε και το χαρτί που «ξεγέλασε» την ασφάλεια στο Χίλτον
Εκτροχιασμός: Η κυβερνητική σταυροφορία κατά της Λάουρα Κοβέσι
Αφήνουν γυναίκες να πεθαίνουν στο βουνό: Το φαινόμενο του «αλπικού διαζυγίου» - «Μου είπε ότι με δοκίμαζε»
Φιναλίστ του X Factor κατηγορείται για τον θάνατο γνωστής influencer έξω από κλαμπ - Στη δίκη της... έκανε καρδούλες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



