Εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη ο ιδρυτής της Λέγκα Ουμπέρτο Μπόσι
Τα ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης μεταδίδουν ότι η κατάσταση της υγείας του Μπόσι θεωρείται κρίσιμη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο 77χρονος ιδρυτής της Λέγκα Ουμπέτο Μπόσι εισήχθη στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου του Βαρέζε, στην βόρεια Ιταλία.
Ο 77χρονος αισθάνθηκε άσχημα ενώ βρισκόταν σπίτι του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελικόπτερο. Το 2004 είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο, εξαιτίας του οποίου απομακρύνθηκε για αρκετό χρονικό διάστημα από την πολιτική ζωή της Ιταλίας. Το μεσημέρι της Παρασκευής αναμένεται να εκδοθεί ιατρικό ανακοινωθέν, με τις πρώτες αναλυτικές πληροφορίες.
Τα ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης μεταδίδουν ότι η κατάσταση της υγείας του Μπόσι θεωρείται κρίσιμη, αλλά τις τελευταίες ώρες φέρεται να υπήρξε ελαφρά βελτίωση.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Διαβάστε ακόμη
Στη φυλακή Βαγγέλης Λιόλιος και Γιώργος Μαυραγάνης για τα στημένα στο μπάσκετ
Οικογενειακή τραγωδία στο λιμάνι του Πειραιά: Νεκροί πατέρας, μητέρα και γιος μετά την πτώση του οχήματος
Πιλότος εξηγεί γιατί οι αεροπορικές εταιρείες έχουν γίνει τόσο αυστηρές με τα όρια βάρους των αποσκευών
Έδωσε 1,5 εκατ. ευρώ για το σπίτι του και τώρα τον υποχρεώνουν να ξηλώσει την ανακαίνιση - Ο απίστευτος λόγος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



