Γκορντ Λιούις: Νεκρός βρέθηκε ο κιθαρίστας των Teenage Head - Ο γιος του κατηγορείται για τη δολοφονία
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Νεκρός βρέθηκε ο 65χρονος Καναδός κιθαρίστας των Teenage Head, Γκορντ Λιούις, στο σπίτι του στο Χάμιλτον του Οντάριο την Κυριακή, αφού φέρεται να δολοφονήθηκε από τον ίδιο του τον γιο. Η σορός του ιδρυτικού μέλους του πανκ ροκ συγκροτήματος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς.
Ο 41χρονος γιος του ρόκερ, Τζόναθαν Λιούις, συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο δεύτερου βαθμού, ενώ το αστυνομικό τμήμα του Χάμιλτον συνεχίζει να ερευνά την υπόθεση.
«Ο Τζόναθαν συνελήφθη λίγο μετά την άφιξη της αστυνομίας στην πολυκατοικία» είπε η αρμόδια ντετέκτιβ του Χάμιλτον, Σάρα Μπεκ.
Την είδηση του θανάτου του κιθαρίστα έκανε γνωστή το συγκρότημα Teenage Head μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς του συγκροτήματος στο Facebook και στο Instagram.
«Είμαστε συντετριμμένοι και ακόμα προσπαθούμε να επεξεργαστούμε την απώλεια του φίλου, συναδέλφου και αδερφού μας Γκορντ Λιούις. Οι καρδιές μας είναι με την οικογένειά του και όλους όσους τον γνώριζαν και τον αγάπησαν. Ο Γκορντ ήταν δύναμη και έμπνευση για πολλούς. Μας τον πήραν πολύ νωρίς» έγραφε στην ανάρτηση.
Οι Teenage Head δημιουργήθηκαν το 1975 και σημείωσαν μεγάλη επιτυχία ξεκινώντας από τον Καναδά, με τραγούδια τους όπως τα «Let's Shake» και «Some Kinda Fun».
- Φουλ επίθεση της αντιπολίτευσης για τις αλλαγές στην ΕΥΠ: «Τις έφερε νύχτα» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ – Για «μνημείο υποκρισίας Μητσοτάκη» κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ
- ΕΦΚΑ: Έρχονται τον Οκτώβριο οι νέοι ιδιώτες managers με μισθό 7.000 ευρώ το μήνα
- Κριμαία: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η περιοχή γύρω από την αεροπορική βάση μετά τις εκρήξεις της 9ης Αυγούστου
- Συνελήφθη η Ρωσίδα δημοσιογράφος που είχε εισβάλει σε δελτίο με πανό κατά του Πούτιν - Τώρα, κατηγορείται για «δυσφήμηση» του στρατού
Νέες αποκαλύψεις για τον Μάικλ Τζάκσον: Το περιστατικό που φέρεται να έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του
Θρίλερ με τη δολοφονία στα Τρίκαλα: Οι αντιφάσεις του 80χρονου και το μυστήριο με τις δύο βολές
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Θρίλερ με την επιμέλεια των παιδιών - Η θεία τους φέρεται να μην μπορεί να τα αναλάβει
Φρίκη στην Ολλανδία: Άνδρες «διαφήμιζαν» στο διαδίκτυο τη νάρκωση και τον βιασμό των γυναικών τους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



