Ζευγάρι έκανε σεξ μέσα στη θάλασσα σε παραλία με παιδιά - Τους «έπιασαν» και τους επέβαλαν πρόστιμο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα ζευγάρι που «πιάστηκε» να κάνει σεξ τιμωρήθηκε με πρόστιμο από τις Αρχές της Κολομβίας. Οι λουόμενοι έμειναν άφωνοι και εξοργίστηκαν στη θέα ενός ζευγαριού που έκανε σεξ, μέρα μεσημέρι, στην παραλία Μαριμάρ στο Πουέρτο Κολομβία.
Μια οικογένεια παραθεριστών κατέγραψε το ζευγάρι μέσα στο νερό, ενώ τα παιδιά έπαιζαν σε κοντινή απόσταση...
Μια γυναίκα που βρισκόταν κοντά του είπε τότε: «Πρέπει να είναι ναρκωμένη; (...) Αυτή η γυναίκα πρέπει να είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών;».
Ο επικεφαλής της δημόσιας ασφάλειας του Πουέρτο Κολομβία, Saul Leyva, αποκάλυψε ότι το ζευγάρι αναγνωρίστηκε από τις Αρχές και του επιβλήθηκε πρόστιμο 900.000 πέσος Κολομβίας, περίπου 204 δολάρια (και περίπου 206 ευρώ).
«Έχουμε ένα εγχειρίδιο ώστε να γίνεται υπεύθυνη χρήση της περιοχής, γι' αυτό εντοπίσαμε αυτούς τους ανθρώπους και τους επιβάλλαμε πρόστιμο», δήλωσε ο Leyva.
Το παρασκήνιο της παραίτησης Λαζαρίδη: Η «χαριστική βολή» της Ντόρας και το πλήγμα στο κεντρικό αφήγημα της ΝΔ
Κίεβο: 5 νεκροί από την επίθεση στο σούπερ μάρκετ - Ρώσος πρώην αντισυνταγματάρχης ο δράστης
«Καταστράφηκε η ζωή μου - Πρέπει να δικαστεί»: Η καθαρίστρια του Βόλου για την υπόθεση Λαζαρίδη
Η «εξέγερση» των influencers: Γιατί Ρωσίδες του Instagram τα βάζουν με τον Πούτιν;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




