Συρία: Βομβιστική επίθεση του Ισλαμικού Κράτους στη Ράκα - 6 Κούρδοι μαχητές νεκροί
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στη Συρία έξι μέλη της κουρδικής δύναμης ασφαλείας έχασαν της ζωής τους σε βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας του Ισλαμικού Κράτους που έγινε στην πόλη Ράκα. Ο βομβιστής, που έχασε κι αυτός φυσικά τη ζωή του φέρεται να ήταν μέλος του Ισλαμικού Κράτους.
Όπως ανέφερε στο Twitter ο Μαζλούμ Αμπντί αρχηγός των Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF) της Συρίας, έξι μέλη μιας δύναμης ασφάλειας υπό την ηγεσία των Κούρδων, σκοτώθηκαν από μία βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας που έγινε σήμερα από το Ισλαμικό Κράτος στην Ράκα της Συρίας,
«Ένας βομβιστής αυτοκτονίας σκοτώθηκε και ένας άλλος κρατείται», δήλωσε ο Φαρχάντ Σαμί, επικεφαλής στο κέντρο Τύπου των δυνάμεων SDF.
Χιλιάδες ένοπλοι υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους παραμένουν κρυμμένοι κατά τα τελευταία χρόνια, σε απομακρυσμένες περιοχές της ενδοχώρας στη Συρία από τις οποίες μπορούν να πραγματοποιούν αιφνιδιαστικές επιθέσεις.
Δεσμεύσεις στο κενό: Κέντρα Υγείας μόνο για συνταγές και εγκαταλελειμμένες ΤΟΜΥ, την ώρα που τα νοσοκομεία «πνίγονται»
ΣΥΡΙΖΑ: Η ώρα της κρίσης στην Κεντρική Επιτροπή - Αυτονομία ή εκλογική συμπόρευση με τον Τσίπρα;
Ξύπνησες και είδες ήλιο; 3+1 παραλίες στην Αττική για να πας αυτό το Σαββατοκύριακο
Το πιο βαρετό άρθρο για το fitness που διάβασες ποτέ -και το μοναδικό που χρειάζεσαι: Λύσεις με μηδέν κόστος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



