Πούτιν: Πρέπει να λάβουμε υπόψη τις πυρηνικές δυνατότητες του ΝΑΤΟ – Θέλουν να εξολοθρεύσουν τη Ρωσία
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε ότι η Ρωσία δεν έχει άλλη επιλογή παρά να λάβει υπόψη της τις πυρηνικές δυνατότητες του ΝΑΤΟ, καθώς η υπό αμερικανική ηγεσία συμμαχία επιζητά την ήττα της Ρωσίας, όπως μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων TASS.
«Στις σημερινές συνθήκες, όταν όλες οι εξέχουσες χώρες του ΝΑΤΟ έχουν δηλώσει ότι ο βασικός τους στόχος είναι να μας προκαλέσουν στρατηγική ήττα, ούτως ώστε ο λαός μας να υποφέρει, όπως λένε, πώς μπορούμε να αγνοήσουμε τις πυρηνικές τους δυνατότητες υπό αυτές τις συνθήκες», δήλωσε ο Πούτιν στον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό Rossiya1, σύμφωνα με το TASS. Η Δύση, δήλωσε ο Πούτιν, θέλει να εξολοθρεύσει τη Ρωσία.
«Έχουν έναν στόχο: να διαλύσουν την πρώην Σοβιετική Ένωση και το θεμελιώδες τμήμα της – τη Ρωσική Ομοσπονδία», ανέφερε ο Πούτιν, σύμφωνα με το TASS. Η Δύση, ανέφερε ακόμη ο Ρώσος πρόεδρος, είναι έμμεσος συνεργός στα «εγκλήματα» που διαπράττει η Ουκρανία.
Ο Πούτιν κατηγόρησε το ΝΑΤΟ ότι συμμετέχει στη σύγκρουση στην Ουκρανία προμηθεύοντας με όπλα τις δυνάμεις του Κιέβου. «Στέλνουν όπλα δεκάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Ουκρανία. Αυτό συνιστά πραγματικά συμμετοχή», δήλωσε ο Πούτιν. «Αυτό σημαίνει ότι συμμετέχουν, αν και εμμέσως, στα εγκλήματα του καθεστώτος του Κιέβου».
- Διεθνής πρωτιά: Μοντέλο ΑΠΘ «διαβάζει» τα tweets και… βγάζει κυβέρνηση - Τι αποκαλύπτει η σύγκριση με τις δημοσκοπήσεις
- Νότης Μηταράκης στο ethnos.gr: Η Ελλάδα και η ΕΕ δεν θα ανοίξουν τα σύνορά τους για όσους έρχονται με παράνομο τρόπο
- Πόπη Τσαπανίδου στο ethnos.gr: Η πλειοψηφία της κοινωνίας φτωχοποιείται λόγω των πολιτικών Μητσοτάκη
- Συναγερμός στην Εύβοια: Ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο στη Νέα Αρτάκη – Τραυματίστηκε υπάλληλος
- Τρομακτικό: Μητέρα έμεινε κλειδωμένη για 3 χρόνια στο σπίτι της υπό το φόβο να μην κολλήσει κορονοϊό – Κρατούσε όμηρο και το παιδί της
- Μπούρλος - Συντάξεις: Γιατί πρέπει να μειωθεί η «Εισφορά Αλληλεγγύης Συνταξιούχων»
Η κίνηση του Μαξίμου που τίναξε την συνάντηση στον αέρα, η εκδήλωση του Τσίπρα με πρώην και νυν στελέχη τεσσάρων κομμάτων και οι βολές δια αντιπροσώπων στον Δένδια
Σε πύρινο κλοιό το Ιράν: Η σπίθα που «άναψε» το φιτίλι της εξέγερσης - Θα μπορούσαν οι ΗΠΑ να εμπλακούν;
Από την εγκατάλειψη στη μεγάλη ανάπλαση: Ξεκινά το σχέδιο για τους σταθμούς Λαρίσης και Πελοποννήσου
Πώς θα προχωρήσει από εδώ και πέρα η κυβέρνηση στο αγροτικό - Γιατί δε θα γίνει και δεύτερη συνάντηση σήμερα στο Μαξίμου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




