Μπουλντόζα παρασύρει εργαζόμενη και την θάβει ζωντανή (vid)
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο χειριστής της μπουλντόζας δεν είδε την γυναίκα γιατί μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τον γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο που δείχνει μία εργαζόμενη γυναίκα να παρασύρεται από μπουλντόζα και να θάβεται ζωντανή.
Το δυστύχημα έγινε στους χώρους του εργοστασίου στην επαρχία Χουμπέϊ της Κίνας. Η ανυποψίαστη εργαζόμενη στέκεται μπροστά από μια μπουλντόζα. Ο χειριστής ξεκινά και την παρασύρει μέσα στον κάδο. Στη συνέχεια φορτώνει άμμο με την γυναίκα να βρίσκεται μέσα σε αυτόν.
Ο χειριστής δεν έχει καταλάβει τίποτα μέχρι εκείνη την στιγμή και συνεχίζει αδειάζοντας τη γυναίκα μαζί με την άμμο σε έναν κάδο! Στο βίντεο που έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας, η γυναίκα φαίνεται να έχει τις αισθήσεις της και να προσπαθεί να βγει από την παγίδα θανάτου που έχει βρεθεί.
Εκείνη τη στιγμή όλοι συνειδητοποιούν το τραγικό γεγονός και τρέχουν πανικόβλητοι να την βοηθήσουν αλλά είναι πολύ ψηλά και δεν μπορούν να την φτάσουν.
Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, η γυναίκα έχασε τη ζωή της από ασφυξία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο χειριστής της μπουλντόζας δεν είδε την γυναίκα γιατί μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο.
Συναγερμός σε όλο τον πλανήτη: Το Ισραήλ κλείνει όλες τις πρεσβείες τους - Live εξελίξεις
Τραγωδία: Εγκεφαλικά νεκρά τα δύο παιδιά που έπεσαν στον Άραχθο
Times of Israel: Το Ισραήλ προετοιμαζόταν χρόνια για το χτύπημα στο Ιράν - Συμμετείχε και η Μοσάντ
Ο Ανδρέας Κυριακόπουλος, ο μάνατζερ που έχασε τη ζωή του στο μετρό του Συντάγματος – Η ανακοίνωση της εταιρείας PROSPORT
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr