Στη Μόσχα στις 26 Μαΐου ο Κινέζος απεσταλμένος Λι Χουί: Τι θα συζητήσει με τους Ρώσους
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο ειδικός απεσταλμένος της Κίνας για Ευρασιατικές Υποθέσεις Λι Χουί θα επισκεφτεί την Ρωσία την ερχόμενη Παρασκευή 26 Μαΐου, μετέδωσε το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, επικαλούμενο μια πηγή που δεν κατονομάζεται.
Ο Λι Χουί, που είχε διατελέσει στο παρελθόν πρεσβευτής της Κίνας στην Μόσχα πραγματοποιεί περιοδεία σε ευρωπαϊκές χώρες. Σύμφωνα με το Πεκίνο, ο Κινέζος απεσταλμένος έχει εντολή να συζητήσει μία «πολιτική διευθέτηση» του πολέμου Ουκρανίας-Ρωσίας κατά την διάρκεια της περιοδείας του αυτής.
Επισκέφτηκε την περασμένη εβδομάδα το Κίεβο, μετέβη έπειτα στην Πολωνία και πριν φτάσει στη Ρωσία, αναμένεται να ταξιδέψει στη Γαλλία και την Γερμανία.
Διαβάστε ακόμη
«Ήταν πολύ σκληρό, αρχίσαμε να προσευχόμαστε»: Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τον σεισμό των 7,6 Ρίχτερ στην Κολομβία
Κλέαρχος Μαρουσάκης: Επικίνδυνες οι επόμενες μέρες με έως 9 μποφόρ - Οι περιοχές που θα επηρεαστούν
«Το παιχνίδι τελείωσε»: Η στιγμή που αστυνομικοί εντοπίζουν stalker κρυμμένο κάτω από κρεβάτι
Θες να μάθεις ξένη γλώσσα; Αυτές είναι οι 7 εντολές για να κάνεις το ChatGPT προσωπικό σου καθηγητή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



