Για το αιματηρό επεισόδιο στα σύνορά τους συζήτησαν οι υπουργοί Άμυνας Αιγύπτου και Ισραήλ - Τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο υπουργός Άμυνας της Αιγύπτου Μοχάμεντ Ζάκι εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στον Ισραηλινό ομόλογό του μετά το επεισόδιο στα σύνορα των δύο χωρών, κατά το οποίο σκοτώθηκαν τρεις Ισραηλινοί στρατιώτες και ένας Αιγύπτιος αξιωματικός των υπηρεσιών ασφαλείας.
Όπως ανακοίνωσε ο αιγυπτιακός στρατός, οι δύο υπουργοί συζήτησαν τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν για να αποφευχθούν τέτοια συμβάντα στο μέλλον.
Ασαφείς οι λεπτομέρειες πίσω από το επεισόδιο
Οι δύο χώρες είχαν ανακοινώσει νωρίτερα ότι ερευνούν από κοινού το επεισόδιο, οι λεπτομέρειες του οποίου παραμένουν ασαφείς. Σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό, νωρίς το πρωί ένας Αιγύπτιος αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε δύο στρατιώτες που φρουρούσαν ένα μεθοριακό φυλάκιο, αφού προηγουμένως, κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι ισραηλινές δυνάμεις είχαν αποτρέψει μια απόπειρα λαθρεμπόρων να διεισδύσουν στη χώρα. Ο Αιγύπτιος και ένας τρίτος Ισραηλινός στρατιώτης σκοτώθηκαν ώρες αργότερα, σε ανταλλαγή πυρών εντός του ισραηλινού εδάφους.
- Ενωτικός εμφανίστηκε στον πρώτο του λόγο ως 13ος πρόεδρος της Τουρκίας ο Ερντογάν - Δεν παρέλειψε την αναφορά στη «Γαλάζια Πατρίδα»
- Νέα υπόθεση ασέλγειας κατά ανηλίκου - 81χρονος στη Θεσσαλονίκη χτυπούσε και κακοποιούσε 14χρονη
- Όλο και περισσότερα δελφίνια νεκρά στο Αιγαίο: Τέσσερα σε μία εβδομάδα
- Τρόφιμα: Το 20% της ακρίβειας είναι αισχροκέρδεια - Γιατί δεν θα πέσουν εύκολα οι τιμές
Βίντεο-ντοκουμέντο: Στημένη ρευματοκλοπή στην Αθήνα - Υπάλληλος έκοψε τις σφραγίδες, σιωπή από τον ΔΕΔΔΗΕ
Διάγγελμα Παχλαβί: «Θα επιστρέψω στο Ιράν» - Υπόσχεται δημοκρατία και εκλογές
Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς όσες χώρες δεν υποστηρίζουν την «κατάληψη» της Γροιλανδίας
Νέα εβδομάδα, νέα 48ωρη απεργία τα ταξί: «Persona non grata ο Κυρανάκης, η ευθύνη στον πρωθυπουργό», λέει το ΣΑΤΑ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



