Απίστευτο: Φέρετρο έκανε «βόλτες» μεταξύ Αθήνας και Δουβλίνου γιατί το ξέχασαν στο… αεροπλάνο – Αναβλήθηκε η κηδεία
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μετά τον εντοπισμό φερέτρου, με τη σορό άνδρα, σε αεροπλάνο που έφτασε στην Αθήνα από το Δουβλίνο, έχει ξεκινήσει «επείγουσα έρευνα». Όπως φαίνεται, οι υπεύθυνοι της αεροπορικής εταιρείας ξέχασαν να βγάλουν το φέρετρο στην πόλη προορισμού του.
Το περιστατικό αφορά έναν Ιρλανδό πολίτη που πέθανε στην Ελλάδα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Sunday Independent. Μετά τον θάνατό του, η σορός επεστράφη στην πατρίδα του. Ωστόσο, το φέρετρό του δεν αφαιρέθηκε από το αεροπλάνο, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις και, το αεροσκάφος, επέστρεψε -όπως ήταν προγραμματισμένο- στην Ελλάδα.
Η ανακοίνωση της εταιρείας
H ελβετική εταιρεία αεροπορικών υπηρεσιών Swissport ανακοίνωσε ότι, «Λυπούμαστε βαθιά για την εμπειρία της οικογένειας σε μια τόσο δύσκολη στιγμή και κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να διασφαλίσουμε ότι τα πράγματα θα επιλυθούν γρήγορα» και σημείωσε ότι, σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα ώστε να διασφαλιστεί ότι, «το πάθημα θα γίνει μάθημα».
Η σορός του άνδρα, σύμφωνα με το BBC, επαναπατρίστηκε την επόμενη ημέρα ωστόσο η κηδεία του έπρεπε να μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία.
- Συναγερμός στην κυβέρνηση μετά την αύξηση των μεταναστευτικών ροών στον Έβρο: Ευρεία σύσκεψη στο Μαξίμου, ποιοι συμμετείχαν
- Σύγκρουση ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για τα φορολογικά: «Τρομακτικές θεωρίες που φρενάρουν την ανάπτυξη» - «Προαναγγέλλετε φοροεπιδρομή»
- «Το χρυσό κορίτσι της Τουρκίας»: Ποια είναι η Χαφιζέ Γκαγιέ Ερκάν που θεωρείται η επικρατέστερη για διοικήτρια της Κεντρικής Τράπεζας της Τουρκίας
- Απίστευτες εικόνες από την κατάρρευση ξύλινης γέφυρας στην Άρτα - Τι υποστηρίζει ο Δήμος
- Γεωργίου speaking! Οι συγκλονιστικές εξομολογήσεις του αθλητικογράφου για τη σπάνια ασθένεια του γιου του και για τον εθισμό του στον τζόγο
- Πετρέλαιο: Αλμα στην τιμή του Brent, μετά το νέο «ψαλίδι» του ΟΠΕΚ
- Μεσολόγγι: Θρήνος για τον θάνατο της 50χρονης από κρεατομηχανή μπροστά στα μάτια του παιδιού της - Μόλις τρεις ημέρες δούλευε στο κρεοπωλείο
- «Παρέσερνε όποιον έβρισκε μπροστά του»: 92χρονος ο οδηγός που εισέβαλε με το αυτοκίνητό του σε λαϊκή αγορά στο Αλιβέρι - Πέντε οι τραυματίες
- «Αυτά συμβαίνουν όταν έχεις να κοιμηθείς ένα μήνα»: Η απάντηση Μπέου για την επίθεσή του σε πλημμυροπαθή
- Χρέη στην ΑΑΔΕ: Αυξάνονται οι μεγαλοοφειλέτες και μειώνεται η... μαρίδα
- Γ. Μασούτης: Μας αρέσουν οι εξαγορές, δεν μας ενδιαφέρει να πουλήσουμε - Στο €1,1 δισ. ο φετινός τζίρος
- Το μεγάλο πλεονέκτημα του Κασσελάκη απέναντι στον Μητσοτάκη
- Καταρρίφθηκε ο μύθος: Πού βρίσκεται τελικά ο θρυλικός Άργιλος του Μαυρογιαλούρου στο «Υπάρχει και φιλότιμο»

Gowise.gr, Κάνε σύγκριση ανμέσα απο 27 ασφαλιστικές εταιρίεςΑκολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr