Η συγκλονιστική στιγμή που μωράκι απεγκλωβίζεται από όχημα εν μέσω καύσωνα - Το διέσωσε ο πατέρας του
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η στιγμή που πατέρας έσπασε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του για να σώσει το μωρό του από τον καύσωνα -που «σφυροκοπεί» πάνω από 300 εκατ. Αμερικανούς- καταγράφηκε σε βίντεο που συγκλονίζει.
Στο βίντεο φαίνεται ένας άνδρας να προσπαθεί επανειλημμένα να σπάσει το τζάμι με λοστό ώστε να απεγκλωβίσει ένα βρέφος από όχημα σε πάρκινγκ στο Άρλιγκτον του Τέξας. Τότε, ένας άλλος άνδρας έσπευσε να βοηθήσει.
Αργότερα, φαίνεται μία γυναίκα να έχει μπει μέσα στο αυτοκίνητο και να περνάει το παιδί μέσα από το τζάμι, δίνοντάς το σε έναν από τους δύο άνδρες, που φαίνεται να είναι ο πατέρας του.
Η αστυνομία δήλωσε πως οι γονείς άφησαν κατά λάθος τα κλειδιά του αυτοκινήτου μέσα στο όχημα περίπου στις 10:30 το πρωί της Τετάρτης. Παρόλο που το μωράκι ταλαιπωρήθηκε, ήταν σε καλή κατάσταση και δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες.
Δεν είναι -προς το παρόν- γνωστό πόση ώρα παρέμεινε μέσα στο όχημα, αλλά η αμερικανική Εθνική Αρχή Οδικής Ασφάλειας προειδοποιεί ότι αρκούν μόνο 10 λεπτά μέχρι η θερμοκρασία στο αυτοκίνητο να αυξηθεί κατά 11,2 βαθμούς Κελσίου και αναφέρει πως η θερμοκρασία του σώματος ενός παιδιού αυξάνεται 3-5 φορές ταχύτερα από αυτή του ενήλικα.
Ερωτήματα για τον θάνατο του 17χρονου στην Κίμωλο: «Κλειδί» η νεκροψία - «Δεν υπήρχε ρελέ ασφαλείας» λέει η μητέρα του
Ολυμπιονίκης στο skate συγχρόνισε το άλμα του με την έκλειψη Ηλίου
Είναι επίσημο! Στο Μπουργκάς η Eurovision 2027 - 11,13 και 15 Μαΐου τα τρία σόου
Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα: Θερμικές κάμερες «χτενίζουν» την Αττική - Έκλεισαν Λυκαβηττός και Πεδίον του Άρεως
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



