Η συγκλονιστική στιγμή που μωράκι απεγκλωβίζεται από όχημα εν μέσω καύσωνα - Το διέσωσε ο πατέρας του
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η στιγμή που πατέρας έσπασε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του για να σώσει το μωρό του από τον καύσωνα -που «σφυροκοπεί» πάνω από 300 εκατ. Αμερικανούς- καταγράφηκε σε βίντεο που συγκλονίζει.
Στο βίντεο φαίνεται ένας άνδρας να προσπαθεί επανειλημμένα να σπάσει το τζάμι με λοστό ώστε να απεγκλωβίσει ένα βρέφος από όχημα σε πάρκινγκ στο Άρλιγκτον του Τέξας. Τότε, ένας άλλος άνδρας έσπευσε να βοηθήσει.
Αργότερα, φαίνεται μία γυναίκα να έχει μπει μέσα στο αυτοκίνητο και να περνάει το παιδί μέσα από το τζάμι, δίνοντάς το σε έναν από τους δύο άνδρες, που φαίνεται να είναι ο πατέρας του.
Η αστυνομία δήλωσε πως οι γονείς άφησαν κατά λάθος τα κλειδιά του αυτοκινήτου μέσα στο όχημα περίπου στις 10:30 το πρωί της Τετάρτης. Παρόλο που το μωράκι ταλαιπωρήθηκε, ήταν σε καλή κατάσταση και δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες.
Δεν είναι -προς το παρόν- γνωστό πόση ώρα παρέμεινε μέσα στο όχημα, αλλά η αμερικανική Εθνική Αρχή Οδικής Ασφάλειας προειδοποιεί ότι αρκούν μόνο 10 λεπτά μέχρι η θερμοκρασία στο αυτοκίνητο να αυξηθεί κατά 11,2 βαθμούς Κελσίου και αναφέρει πως η θερμοκρασία του σώματος ενός παιδιού αυξάνεται 3-5 φορές ταχύτερα από αυτή του ενήλικα.
Πάνω από τα 2 ευρώ το λίτρο η μέση τιμή της βενζίνης στο τέλος Μαρτίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Τα ανύπαρκτα μέτρα για τη νέα ακρίβεια, τρεις δηλώσεις που δεν έκαναν Μακρόν - Μητσοτάκης - Χριστοδουλίδης και οι ελιγμοί του Άδωνι για τις παραιτήσεις στον ΕΟΔΥ
Το παρασκήνιο της τριμερούς στην Κύπρο: Τι συζήτησαν Μητσοτάκης - Μακρόν - Χριστοδουλίδης
ΕΟΔΥ: Σε αναβρασμό οι εργαζόμενοι μετά τις παραιτήσεις και τις καταγγελίες για επίθεση - Οι αιχμές και η παρότρυνση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




