Νεκρός Παλαιστίνιος από ισραηλινή επιδρομή στη Δυτική Όχθη
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ισραηλινές δυνάμεις πυροβόλησαν και σκότωσαν σήμερα έναν Παλαιστίνιο και τραυμάτισαν τουλάχιστον οκτώ άλλους στη διάρκεια επιχείρησης που πραγματοποίησαν σε προσφυγικό καταυλισμό στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, δήλωσαν παλαιστίνιοι αξιωματούχοι.
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε πως στρατιώτες που επιχειρούσαν στην πόλη Τουλκάρμ άνοιξαν πυρ εναντίον υπόπτων που τους πυροβόλησαν, έριξαν εναντίον τους εκρηκτικά και πέτρες και απέκλεισαν δρόμους και πως «καταφέρθηκαν πλήγματα». Σύμφωνα με την ίδια πηγή, αριθμός στρατιωτικών οχημάτων υπέστη ζημιές, όμως δεν υπήρξαν τραυματισμοί μεταξύ των στρατιωτών.
Ο διευθυντής του Κυβερνητικού Νοσοκομείου Τάμπετ Τάμπετ στην Τουλκάρμ δρ. Αμίν Χαντέρ δήλωσε στην παλαιστινιακή τηλεόραση πως ο Παλαιστίνιος που σκοτώθηκε έφερε τραύμα από σφαίρα στο στήθος και ότι τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι τραυματίσθηκαν.
Το κόμμα Φάταχ, που κυριαρχεί στην Παλαιστινιακή Αρχή στη Δυτική Όχθη, ανακοίνωσε πως ο νεκρός ονομάζεται Μαχμούντ Τζάραντ. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ήταν μέλος του κόμματος, αλλά όχι μαχητής.
«Red Code» σε τρία μέτωπα την Κυριακή: Οι περιοχές που θα πλήξει η νέα κακοκαιρία - Τα SOS της Επιτροπής Εκτίμησης κινδύνου
Κάθριν Ο’Χάρα: Οι τελευταίες της στιγμές, το σοβαρό ιατρικό επεισόδιο και η ιδιωτική τελετή προς τιμήν της
Σκάνδαλο Έπσταϊν: Οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον «σκοτεινό» τρόπο δράσης της Μάξγουελ - Πώς χειραγωγούσε ανήλικα κορίτσια
H περήφανη ιστορία του ΠΑΟΚ, εκτός από νίκες και θριάμβους, έχει μέσα της πολύ πόνο...
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



