Τραγωδία στη Βραζιλία: Τουλάχιστον επτά νεκροί φίλαθλοι της Κορίνθιανς από ανατροπή λεωφορείου - Δεκάδες οι τραυματίες
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την ανατροπή του λεωφορείου που τους μετέφερε σε αυτοκινητόδρομο της πολιτείας Μίνας Ζεράις στη Βραζιλία, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (20/8), σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία του στρατού στην αναφερόμενη πολιτεία.
Το λεωφορείο μετέφερε οπαδούς της ομάδας ποδοσφαίρου Κορίνθιανς που εδρεύει στην πόλη Σάο Πάολο, αφού είχαν παρακολουθήσει έναν αγώνα κατά της Κρουζέιρο, στην πρωτεύουσα της Μίνας Ζεράις, Μπέλο Οριζόντε.
Σύμφωνα με τους επιβάτες του λεωφορείου, σε αυτό επέβαιναν 43 οπαδοί, ενώ η ανατροπή του προκλήθηκε από την απώλεια των φρένων του.
#TRAGEDIA/ Registro gravado agora pouco de como ficou o ônibus da torcida do Corinthians após o acidente que vitimou até agora 8 torcedores. pic.twitter.com/RRzMa6Ro9Q
— ETTORCIDA (@Ettorcida_) August 20, 2023
Το δυστύχημα έγινε στις 2:50 τα ξημερώματα (σ.σ. τοπική ώρα), με συνέπεια την πρόσκρουσή και την ανατροπή του λεωφορείου σε μία ρεματιά, όπως δήλωσαν πυροσβέστες.
Δραματικές ώρες στη Βοιωτία: «Μην γίνουμε νέο Μάτι, θα καούμε ζωντανοί» - Live εξελίξεις από όλα τα μέτωπα
Δραματική κλιμάκωση στη Θέουτα: 49.000 μετανάστες σε 24 ώρες - Το μήνυμα που πυροδότησε τη μαζική έξοδο
Τι δείχνουν οι κινήσεις Σαμαρά: Σε ποιο κοινό στοχεύει και πότε θα ανοίξει τα χαρτιά του
Φινάλε για το «10 Παντού»: Συγκινητικός αποχαιρετισμός για Νίκο Στραβελάκη και Μίνα Καραμήτρου στο OPEN
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



