Λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα στην Τουρκία - 12 νεκροί και 19 τραυματίες
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δώδεκα νεκροί και 19 τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας σε κρίσιμη κατάσταση, είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε κοντά στην επαρχία Γιόζγκατ στην Τουρκία, αργά το βράδυ της Κυριακής, όταν επιβατικό λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα.
Όπως αναφέρει το Κυπριακό Πρακτορείο, επικαλούμενο τουρκικά μέσα ενημέρωσης, το επιβατικό λεωφορείο ταξίδευε από την Σεβάστεια στην Κωνσταντινούπολη. Ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με συνέπεια αυτό να περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να πέσει σε χαράδρα τριάντα μέτρων.
Έντεκα επιβάτες έχασαν τη ζωή τους επί τόπου, ενώ ένα ακόμη θύμα υπέκυψε στα τραύματά του μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Συνολικά στο λεωφορείο επέβαιναν 31 επιβάτες.
δήλωσε ότι «Πιστεύουμε ότι ήταν ένα δυστύχημα που προκλήθηκε από απροσεξία. Θα διεξαχθούν περαιτέρω έρευνες για να προσδιοριστούν οι ακριβείς συνθήκες που οδήγησαν στο δυστύχημα», ανέφερε ο κυβερνήτης του Γιόζγκατ, Μεχμέτ Αλί Οζκάν.
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Γιλμάζ Τουντς ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει δικαστική έρευνα για το δυστύχημα.
Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»
Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική
Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού
«Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



