Η πρώτη αντίδραση της Ουκρανίας για την πτώση του αεροσκάφους του Πριγκόζιν - «Μήνυμα του Πούτιν στις ρωσικές ελίτ»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η συντριβή αεροσκάφους στη Ρωσία, με το όνομα του αρχηγού της Βάγκνερ Γεβγκένι Πριγκόζιν να περιλαμβάνεται στη λίστα επιβατών, είναι ένα «μήνυμα» που στέλνει ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου Βλαντίμιρ Πούτιν στις ρωσικές ελίτ, δήλωσε σήμερα σύμβουλος της ουκρανικής προεδρίας.
«Η θεαματική εξόντωση του Πριγκόζιν και της διοίκησης της Βάγκνερ δύο μήνες μετά την απόπειρα του πραξικοπήματός (τους) είναι ένα μήνυμα του Πούτιν προς τις ρωσικές ελίτ ενόψει των εκλογών του 2024», δήλωσε σε μήνυμά του στην πλατφόρμα Χ ο Μιχαήλο Ποντολιάκ, εκτιμώντας ότι ο «Πούτιν δεν συγχωρεί κανέναν». «Προσοχή! Προδοσία ίσον θάνατος», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Διαβάστε ακόμη
Κυψέλη: Γέμισε ο δρόμος με υγρό τσιμέντο - Τι είναι ο αθηναϊκός σχιστόλιθος και τα σενάρια που εξετάζονται
Η «μονιμοποίηση» του Στουρνάρα στην ΤτΕ, το βολικό ταξίδι του Δένδια στο Κόσοβο και ο εκνευρισμός στο επιτελείο Τσίπρα
Πόση φθορά αντέχει η κυβέρνηση; Ο Λαζαρίδης το νέο πρόβλημα Μητσοτάκη - «Δεν θέλω ου!» (Ep27)
Νεκρή 19χρονη στην Κεφαλονιά: «Μου έριξε χάπι βιασμού» - Οι γνώριμοι των Αρχών συλληφθέντες και οι καταγγελίες για τον αρσιβαρίστα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




