Τραγωδία στην Ιρλανδία: Νεκροί 4 έφηβοι σε τρομακτικό τροχαίο – Πήγαιναν σε σχολική γιορτή
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τέσσερις νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα στην κομητεία Tipperary της Ιρλανδίας, ενώ πήγαιναν για τον εορτασμό των αποτελεσμάτων των εξετάσεων.
Το τροχαίο σημειώθηκε το το απόγευμα της Παρασκευής. Το όχημα κινούνταν σε κατηφορική πορεία και πιστεύεται ότι ξέφυγε από τον έλεγχο και ανατράπηκε κοντά στην είσοδο του Hillview Sports Club, μετέδωσε το RTE. Κανένα άλλο όχημα δεν ενεπλάκη.
Οι έφηβοι πιστεύεται ότι πήγαιναν να γιορτάσουν αφού έλαβαν τα αποτελέσματα των απολυτήριων εξετάσεών τους εκείνη την ημέρα.
Νωρίτερα το Σάββατο, ο επικεφαλής της κυβέρνησης, Leo Varadkar, κάλεσε τον κόσμο να ενωθεί καθώς «όλο το έθνος θρηνεί».
Ο Varadkar εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στους συγγενείς των νέων. «Με βαθιά θλίψη έμαθα για το τραγικό περιστατικό στο Clonmel χθες το βράδυ», δήλωσε.
Στην αντεπίθεση η ΕΕ κατά Τραμπ: Ετοιμάζει δασμούς ύψους 93 δισ. ευρώ ως αντίποινα
Εκτροχιάστηκαν τρένα στην Ισπανία: Τουλάχιστον επτά νεκροί, αρκετοί τραυματίες
Δολοφονία στην Αιτωλοακαρνανία: Οι αντιφάσεις του 44χρονου και τα στοιχεία που δείχνουν ότι έστησε ενέδρα
Eurovision 2026: Ανακοινώθηκαν τα 14 τραγούδια του Β’ Ημιτελικού της Ελλάδας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



