Αϊτή: Τουλάχιστον επτά νεκροί από την επίθεση συμμορίας σε διαδηλωτές
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν χθες Σάββατο όταν μέλη συμμορίας άνοιξαν πυρ εναντίον διαδηλωτών σε προάστιο του Πορτ-ο-Πρενς, σύμφωνα τη μη κυβερνητική οργάνωση CARDH (Κέντρο Ανάλυσης και Έρευνας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα) στην Αϊτή.
Πλήθος κόσμου στο προάστιο Κανάν της αϊτινής πρωτεύουσας ανταποκρίθηκαν σε κάλεσμα πάστορα και ξεχύθηκε στους δρόμους, προκειμένου οι κάτοικοι να δείξουν πως είναι αποφασισμένοι να μην ανεχτούν άλλο τις συμμορίες που λυμαίνονται την περιοχή.
Σε βίντεο που δημοσιοποιήθηκαν στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter) διακρίνονται περίπου 100 άνθρωποι – αρκετοί από τους οποίους φορούσαν κίτρινα μπλουζάκια της ομάδας που συνδέεται με τον πάστορα Μάρκο – να κάνουν πορεία στους δρόμους της Κανάν. Ορισμένοι κρατούσαν ματσέτες και ρόπαλα.
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Μητσοτάκη με τους αγρότες - Έρχονται βελτιώσεις, τα 20 θέματα που συζητήθηκαν
Τραμπ σε Ιρανούς: «Συνεχίστε να διαδηλώνετε - Πάρτε τον έλεγχο των θεσμών της χώρας σας»
Θρίλερ με την εξαφάνιση της 16χρονης από την Πάτρα: Τι λέει ο οδηγός ταξί που τη μετέφερε
Τα καλύτερα βίντεο που έχετε δει σήμερα: Δεκάδες άνθρωποι... σωριάζονται στους παγωμένους δρόμους του Άμστερνταμ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



