Αϊτή: Τουλάχιστον επτά νεκροί από την επίθεση συμμορίας σε διαδηλωτές
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν χθες Σάββατο όταν μέλη συμμορίας άνοιξαν πυρ εναντίον διαδηλωτών σε προάστιο του Πορτ-ο-Πρενς, σύμφωνα τη μη κυβερνητική οργάνωση CARDH (Κέντρο Ανάλυσης και Έρευνας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα) στην Αϊτή.
Πλήθος κόσμου στο προάστιο Κανάν της αϊτινής πρωτεύουσας ανταποκρίθηκαν σε κάλεσμα πάστορα και ξεχύθηκε στους δρόμους, προκειμένου οι κάτοικοι να δείξουν πως είναι αποφασισμένοι να μην ανεχτούν άλλο τις συμμορίες που λυμαίνονται την περιοχή.
Σε βίντεο που δημοσιοποιήθηκαν στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter) διακρίνονται περίπου 100 άνθρωποι – αρκετοί από τους οποίους φορούσαν κίτρινα μπλουζάκια της ομάδας που συνδέεται με τον πάστορα Μάρκο – να κάνουν πορεία στους δρόμους της Κανάν. Ορισμένοι κρατούσαν ματσέτες και ρόπαλα.
Φλέγεται η Μέση Ανατολή: Νέα σφοδρή επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ, ενεργοποιήθηκε το «Iron Dome» - Εκρήξεις σε Ντουμπάι και Αμπού Ντάμπι
Το «κάστρο» των τραπεζών και η οργή της κοινωνίας: Το καρτέλ που έχει γίνει «κράτος εν κράτει» και μια σχέση εμπιστοσύνης που καταρρέει
Η πίεση του Νετανιάχου, οι προειδοποιήσεις στον Τραμπ και η «επιχείρηση υψηλού ρίσκου»
Μια φανέλα, μια ιστορία, ένας αιώνας ζωής - Τα αποκαλυπτήρια της εντυπωσιακής επετειακής εμφάνισης για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



