Κατολίσθηση και σκηνές χάους μετά από σεισμό 6,3 Ρίχτερ στο Νεπάλ - Πάνω από 15 τραυματίες
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δύο σεισμικές δονήσεις – μεγέθους 5,3 και 6,3 βαθμών – σημειώθηκαν με διαφορά μισής σήμερα στο δυτικό Νεπάλ, προκαλώντας κατολίσθηση και σημαντικές υλικές ζημιές.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε πως 17 άνθρωποι (ένδεκα γυναίκες και έξι άνδρες) διακομίστηκαν τραυματισμένοι σε νοσοκομεία, ενώ αγνοείται η τύχη μιας γυναίκας που παρασύρθηκε από κατολίσθηση.
Αρκετές κοινότητες έχουν αποκλειστεί εξαιτίας της πτώσης βράχων σε τμήματα του περιφερειακού οδικού δικτύου.
Τουλάχιστον ένα κτίριο κατέρρευσε στην πόλη Τσαϊνπούρ, η οποία βρίσκεται κοντά στο επίκεντρο των σεισμών, οι οποίοι έγιναν αισθητοί ακόμη και στην πρωτεύουσα της γειτονικής Ινδίας. Αρκετοί κάτοικοι του Νέου Δελχί βγήκαν έντρομοι στους δρόμους, σύμφωνα με δημοσιεύματα ινδικών μέσων ενημέρωσης.
«Εμφύλιος» στον Λευκό Οίκο με τις αποφάσεις του Τραμπ για Ιράν - Όλο το παρασκήνιο
Ο Πολωνός είχε φωτογραφίες με πλοία και αεροσκάφη της βάσης της Σούδας - «Θαμώνας» της περιοχής από το 2024
Πανικός στην Τεχεράνη: Η στιγμή των εκρήξεων με χιλιάδες διαδηλωτές στους δρόμους
«Δεν είναι ΑΙ»: Με εικόνα του νεκρού Χαμενεΐ διαδήλωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



