Ενότητες στο άρθρο: 📌 Αντίποινα για την τρομοκρατική επίθεση στην Άγκυρα
Τουρκία: Νέες αεροπορικές επιδρομές εναντίον θέσεων του PKK στο βόρειο Ιράκ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις εξαπέλυσαν σήμερα αεροπορικές επιδρομές εναντίον θέσεων του PKK στο βόρειο Ιράκ, καταστρέφοντας 16 στόχους, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας.
Αντίποινα για την τρομοκρατική επίθεση στην Άγκυρα
Τα αεροπορικά πλήγματα εξαπολύθηκαν γύρω στις 8 το βράδυ στις περιοχές Μετίνα, Γκάρα, Χακούρκ, Καντίλ και Άσος. Σύμφωνα με το τουρκικό υπουργείο Άμυνας, ελήφθησαν μέτρα για να αποφευχθούν απώλειες αμάχων.
Η επιχείρηση εντάσσεται στο πλαίσιο των αντιποίνων για την τρομοκρατική επίθεση στην Άγκυρα, την ευθύνη για την οποία ανέλαβε το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK).
Διαβάστε ακόμη
Η ικανοποίηση στο Μαξίμου από την δραστηριότητα της Καρυστιανού, οι γαλάζιοι και οι κόκκινοι αγροτοσυνδικαλιστές και το εντυπωσιακό σόου με την άφιξη του «Κίμωνα»
Πώς διαβάζει τις εξελίξεις στη γεωπολιτική σκακιέρα η κυβέρνηση και οι συναντήσεις που δρομολογούνται
Τι θα κάνει ο Τραμπ με το Ιράν; Ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα
Η νέα κρίση και ο ορατός κίνδυνος λουκέτων σε πρακτορεία της ΕΛΤΑ Courier σε όλη την Ελλάδα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



