Ιταλία: Ανάστατη μία ολόκληρη πόλη για λιοντάρι που δραπέτευσε από τσίρκο - «Παραμείνετε στα σπίτια σας»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Οι κάτοικοι μιας πόλης κοντά στη Ρώμη κλήθηκαν σήμερα να παραμείνουν στα σπίτια τους αφού ένα λιοντάρι δραπέτευσε από ένα τοπικό τσίρκο και κυκλοφορεί ελεύθερο στην περιοχή.
«Σάς ζητούμε να είστε πολύ προσεκτικοί»
Ο Αλεσάντρο Γκράντο, ο δήμαρχος της Λαντίσπολι, μιας πόλης περίπου 40.000 κατοίκων, σήμανε τον συναγερμό με ανάρτησή του σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης. Πρόσθεσε ότι η αστυνομία βοηθά το προσωπικό του τσίρκου και εντοπίσει το αιλουροειδές. «Ένα λιοντάρι το έσκασε από το τσίρκο», έγραψε, διευκρινίζοντας ότι το ζώο θεάθηκε σε ένα ρυάκι κοντά στις εγκαταστάσεις του τσίρκου. «Σας ζητούμε να είστε πολύ προσεκτικοί και να αποφεύγετε τις μετακινήσεις μέχρι νεωτέρας», πρόσθεσε.
Ο Γκράντο σημείωσε ότι δεν είχε δώσει άδεια για την παρουσία ενός τσίρκου με λιοντάρια στην πόλη, αλλά δεν ήταν στις αρμοδιότητές του και να την απαγορεύσει.
Το φθινοπωρινό ξεκαθάρισμα με νέο τοπίο στην αντιπολίτευση και η πιο ξενέρωτη διάσπαση στην ιστορία της Αριστεράς
Δωρεάν Παιδίατροι από τον ΕΟΠΥΥ με άδεια ιατρεία – Γιατί δεν πέτυχε ο προσωπικός γιατρός για τα παιδιά
Στο τερέν της οικονομίας η κρισιμότερη μάχη της κυβέρνησης - Έρχονται νέα μέτρα στο δρόμο προς τις κάλπες
Νέα ανάφλεξη στα Στενά του Ορμούζ: Πλήγματα από τις ΗΠΑ σε δεξαμενόπλοιο και στο νησί Κεσμ - Αντίποινα του Ιράν σε γειτονικές χώρες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




