Τουρκία: Αεροπορικές επιδρομές σε 13 στόχους Κούρδων μαχητών στο βόρειο Ιράκ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις πραγματοποίησαν αεροπορικές επιδρομές στο βόρειο Ιράκ και κατέστρεψαν 13 κουρδικούς στρατιωτικούς στόχους, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας, σύμφωνα με το οποίο πολλοί μαχητές «εξουδετερώθηκαν» στην επίθεση αυτή.
Σε ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ το υπουργείο ανέφερε ότι οι στόχοι που επλήγησαν ήταν σπηλιές, καταφύγια και αποθήκες όπου πιστεύεται ότι κρύβονταν οι Κούρδοι. Αεροπορικές επιθέσεις έγιναν στις περιοχές Χακούρκ, Γκάρα, Καντίλ και Μετίνα, στο βόρειο Ιράκ.
Η Άγκυρα συνήθως χρησιμοποιεί τον όρο «εξουδετέρωση» των Κούρδων μαχητών εννοώντας ότι σκοτώθηκαν στις επιχειρήσεις της.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Η Ελλάδα υποδέχτηκε τον «Κίμωνα»: «Χρέος να παραδώσω μια χώρα πιο ασφαλή» - Οι δηλώσεις Μητσοτάκη και οι εντυπωσιακές εικόνες
Φόβος και οργή στο φλεγόμενο Ιράν: Τι αλλάζει μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Πέθανε σε ηλικία 83 ετών ο σπουδαίος λυράρης Γιάννης Ξυλούρης (Ψαρογιάννης)
Νικητής ο 18χρονος Μάριος μετά τη μεταμόσχευση ήπατος - Το συγκινητικό βίντεο της μητέρας του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



