ΥΠΕΞ Ισραήλ: Θα συνεχίσουμε τον πόλεμο κατά της Χαμάς, με ή χωρίς διεθνή στήριξη
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Το Ισραήλ θα συνεχίσει τον πόλεμό του κατά της Χαμάς είτε έχει είτε δεν έχει διεθνή υποστήριξη, δήλωσε σήμερα ο ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Ελί Κοέν προσθέτοντας ότι μία συμφωνία για κατάπαυση του πυρός στην Λωρίδα της Γάζας τώρα θα ήταν λάθος.
«Το Ισραήλ θα συνεχίσει τον πόλεμο κατά της Χαμάς με ή χωρίς διεθνή υποστήριξη», είπε ο Ελί Κοέν. «Μία κατάπαυση του πυρός στο παρόν στάδιο είναι δώρο για την τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς και θα της επιτρέψει να επιστρέψει και να απειλήσει τους κατοίκους του Ισραήλ».
Ο ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών κάλεσε επίσης την διεθνή κοινότητα να ενεργήσει «αποτελεσματικά και επιθετικά» για να προστατεύσει τους διαύλους της παγκόσμιας ναυσιπλοΐας.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Η εβδομάδα που «ράγισε» τη Δύση: Οι απειλές Τραμπ για τη Γροιλανδία και το τέλος όσων ξέραμε
Ποινή φυλάκισης στη διευθύντρια που φίμωσε μαθητή - «Αν τον έβλεπα να δυσανασχετεί δεν θα το έκανα»
Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο άντρας παρασύρει με το αμάξι του την υπάλληλο των ΕΛΤΑ - Πώς ξεκίνησαν όλα
«Νομίζω ότι μόλις σκότωσα δύο ανθρώπους»: Υπνοβάτης οδήγησε 20χλμ., σκότωσε με λοστό και αθωώθηκε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



