Κρεμλίνο: Διαψεύδει την καταγγελία της χήρας του Ναβάλνι πως δολοφονήθηκε στη φυλακή στη Ρωσία
Η σύζυγός του Γιούλια Ναβάλναγια ερίζει πως ο άνδρας της δολοφονήθηκε κατά διαταγή του προέδρου Πούτιν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, ερωτηθείς σχετικά με την καταγγελία της συζύγου του Αλεξέι Ναβάλνι πως ο πλέον γνωστός επικριτής του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν δολοφονήθηκε σε φυλακή της Ρωσίας, αντέτεινε πως δεν είναι έτσι, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων RIA.
Οι ρωσικές αρχές αποδίδουν τον θάνατο του αντιπολιτευόμενου τη 16η Φεβρουαρίου σε φυσικά αίτια. Μετά την επανεκλογή του, ο πρόεδρος Πούτιν χαρακτήρισε «λυπηρό» τον θάνατό του, καθώς σκόπευε να τον συμπεριλάβει σε ανταλλαγή κρατουμένων, υπό τον όρο πως δεν θα επέστρεφε ποτέ στη Ρωσία.
Η σύζυγός του Γιούλια Ναβάλναγια ερίζει πως ο άνδρας της δολοφονήθηκε κατά διαταγή του προέδρου Πούτιν.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Ο γιος του Χαμενεΐ και επίσημα ο νέος θρησκευτικός ηγέτης του Ιράν: Ποιος είναι - Οι απειλές Τραμπ
Κλιμάκωση στον Λίβανο: Πάνω από 390 νεκροί - Χειρουργικό πλήγμα στην «καρδιά» της Βηρυτού και κλίμα τρόμου
Ρόδος: 57χρονη κατηγορείται για βία κατά της 30χρονης ΑμεΑ κόρης της - «Της τραβούσε τα αυτιά, τα μαλλιά»
Από το Άσγκραντ στη Γη: Η σκανδιναβική μυθολογία βοήθησε επιστήμονες να λύσουν το μυστήριο της προέλευσης της ζωής
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



