Ιταλία: Λιφτ σε χιονοδρομικό έκαναν τούμπες από τους θυελλώδεις ανέμους - «Σαν να ήμασταν σε πλυντήριο»
Από τους θυελλώδεις ανέμους καταστράφηκαν δέκα καθίσματα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Τον φόβο και τον τρόμο έζησαν οι εκατοντάδες επισκέπτες χιονοδρομικού κέντρου στην Ιταλία όταν οι θυελλώδεις άνεμοι που έπνεαν παραλίγο να αναποδογυρίσουν τα λιφτ!
Σύμφωνα με το BBC οι άνεμοι που έπνεαν είχαν ταχύτητα 100 χλμ./ώρα και δημιούργησαν αναταράξεις σε τουλάχιστον 12 λιφτ, στο χιονοδρομικό κέντρο Breuil Cervinia.
Από τους θυελλώδεις ανέμους καταστράφηκαν δέκα καθίσματα και αφαιρέθηκαν από τα λιφτ, όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος πρόσθεσε: «Το βλέπαμε και νοιώθαμε σαν να ήμασταν σε πλυντήριο» . Φυσικά, οι υπεύθυνοι του χιονοδρομικού απαγόρευσαν την πρόσβαση στα λιφτ λόγω των καιρικών συνθηκών.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Ανάλυση: Το παρασκήνιο της κύρωσης του τουρκολιβυκού μνημονίου και οι διττές αναγνώσεις
Βίντεο ντοκουμέντο από Έβρο: Διακινητές μεταναστών διαφημίζουν το έργο τους στα social media
«Ποιος θα το φανταζόταν;»: Τι συνέβη με το κορίτσι που έκανε αντιπολεμική ζωγραφιά όταν ήταν 12 ετών στη Ρωσία
Ανακαλύφθηκε ο πραγματικός τόπος όπου βαπτίστηκε ο Ιησούς; Τι υποστηρίζει αρχαιολόγος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



