Ισραήλ: Οδηγός παρέσυρε τέσσερις αστυνομικούς με το αυτοκίνητό του
Νεκρός ο οδηγός🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Τέσσερις ισραηλινοί αστυνομικοί τραυματίστηκαν σε επίθεση με αυτοκίνητο εναντίον σημείου ελέγχου στο κεντρικό τμήμα της χώρας, ανακοίνωσε σήμερα η υπηρεσία τους, διευκρινίζοντας πως ο δράστης είναι νεκρός.
Ο οδηγός, 26 ετών, αρχικά έριξε το αυτοκίνητό του πάνω σε τέσσερις αστυνομικούς σε οδόφραγμα για τον έλεγχο των εποχούμενων στην Κοχάβ Γιαΐρ, κοινότητα που γειτονεύει με την κατεχόμενη Δυτική Όχθη, βορειοανατολικά του Τελ Αβίβ, σύμφωνα με ανακοίνωση της ισραηλινής αστυνομίας.
Οι αστυνομικοί εισήχθησαν σε νοσοκομείο με ελαφριά τραύματα, προστίθεται στο κείμενο.
Νεκρός ο οδηγός
Ο δράστης «συνέχισε τον δρόμο του προς το σημείο ελέγχου Ελιγιάου (σ.σ. κοντά στην παλαιστινιακή πόλη Καλκίλγια), όπου αποπειράθηκε να μαχαιρώσει αστυνομικούς, οι οποίοι τον εξουδετέρωσαν», συνεχίζει η ανακοίνωση της αστυνομίας, που διευκρινίζει πως ο θάνατός του διαπιστώθηκε επιτόπου.
Το επεισόδιο σημειώθηκε με φόντο τον συνεχιζόμενο πόλεμο Ισραήλ/Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας.
Κάπου 1.160 άνθρωποι, στην πλειονότητά τους άμαχοι, σκοτώθηκαν σε νότιους τομείς της ισραηλινής επικράτειας στην άνευ προηγουμένου έφοδο του στρατιωτικού βραχίονα της Χαμάς την 7η Οκτωβρίου, σύμφωνα με απολογισμό του Γαλλικού Πρακτορείου βασισμένο σε επίσημα ισραηλινά δεδομένα.
Οι ευρείας κλίμακας ισραηλινές στρατιωτικές επιχειρήσεις σε αντίποινα έχουν στοιχίσει τη ζωή έκτοτε σε τουλάχιστον 32.916 ανθρώπους στη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Χαμάς, παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος στην εξουσία στον θύλακο από το 2007.
Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
Πώς «διαβάζει» η κυβέρνηση το τοπίο και γιατί έρχονται νέα… γαλάζια ραντεβού
Όπου φύγει φύγει οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ: Αδειάζουν τα νοσοκομεία - «Έχουμε εξοπλισμό, δεν έχουμε χέρια»
Τριπλάσιοι φόροι στα ακίνητα από το 2027: Τι φέρνει το νέο Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




