Τατζικιστάν: Αρνείται τους ρωσικούς ισχυρισμούς ότι η Ουκρανία στρατολογεί πολίτες του
Το υπουργείο Εξωτερικών του Τατζικιστάν απέρριψε σήμερα τον ισχυρισμό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Το υπουργείο Εξωτερικών του Τατζικιστάν απέρριψε σήμερα τον ισχυρισμό ενός αξιωματούχου των ρωσικών υπηρεσιών ασφαλείας ότι η πρεσβεία της Ουκρανίας στην πρωτεύουσα του Τατζικιστάν στρατολογεί μισθοφόρους προκειμένου να πολεμήσουν εναντίον της Ρωσίας.
«Αβάσιμος ο ισχυρισμός»
«Σημειώνουμε ότι αυτός ο ισχυρισμός από τον Ρώσο αξιωματούχο είναι αβάσιμος», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Εξωτερικών του Τατζικιστάν Σόκιν Σαμάντι, όπως μεταδίδουν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.
Ο γραμματέας του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Νικολάι Πατρούσεφ, στενός σύμμαχος του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, δήλωσε την Τετάρτη, χωρίς να παρουσιάσει αποδείξεις, ότι οι «ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες» ήταν υπεύθυνες για την πολύνεκρη επίθεση στην αίθουσα συναυλιών κοντά στη Μόσχα και ότι η ουκρανική πρεσβεία στο Τζατζικιστάν στρατολογεί μαχητές, όπως μετέδωσαν ΜΜΕ.
Η Ουκρανία αρνείται ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με την επίθεση στην οποία σκοτώθηκαν τουλάχιστον 144 άνθρωποι, ενώ οι ΗΠΑ λένε πως μέλη της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος φέρουν την ευθύνη για το μακελειό.
Πώς αλλάζουν τα δεδομένα στο παγκόσμιο εμπόριο μετά τη συμφωνία ΗΠΑ-Κίνας: Τα ερωτήματα για τις σπάνιες γαίες
Συνάντηση Μητσοτάκη - Μελόνι: Επενδύσεις 360 εκατ. ευρώ για νέα τρένα και αμαξοστάσια - Κοινή γραμμή στο μεταναστευτικό
Η Ελλάδα προωθεί την υποχρεωτική επαλήθευση ηλικίας στα social media – Στη «μάχη» επίσης Γαλλία, Ισπανία και Ιρλανδία
Αυτό είναι το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Μαρίνα Σάττι στον αυριανό Ημιτελικό της Eurovision
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr