Κίνα: Επίθεση με μαχαίρι σε νοσοκομείο - Τουλάχιστον 10 θύματα
Το συμβάν έγινε στην κομητεία Τζενσιόνγκ, στο βορειοανατολικό τμήμα της Γιουνάν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε σε νοσοκομείο στη νοτιοδυτική Κίνα, με τα τοπικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για 10 θύματα.
«Το συμβάν» εκτυλίχθηκε σε νοσοκομείο «περί τις 13:20» (τοπική ώρα - 08:20 ώρα Ελλάδας) και «πάνω από 10 άνθρωποι τραυματίστηκαν ή σκοτώθηκαν», ανέφερε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα, χωρίς να δώσει πιο συγκεκριμένο απολογισμό σε αυτό το στάδιο.
Κύμα επιθέσεων με μαχαίρια τα τελευταία χρόνια
Η επίθεση διαπράχθηκε στην κομητεία Τζενσιόνγκ, στο βορειοανατολικό τμήμα της Γιουνάν και οι Αρχές διενεργούν έρευνα, κατά την ίδια πηγή.
Τα βίαια εγκλήματα με μεγάλο αριθμό θυμάτων είναι φαινόμενο μάλλον σπάνιο στην Κίνα, χώρα που απαγορεύει την οπλοκατοχή στους πολίτες της, ωστόσο τα τελευταία χρόνια καταγράφεται κύμα επιθέσεων με τη χρήση μαχαιριών.
Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
Πώς «διαβάζει» η κυβέρνηση το τοπίο και γιατί έρχονται νέα… γαλάζια ραντεβού
Όπου φύγει φύγει οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ: Αδειάζουν τα νοσοκομεία - «Έχουμε εξοπλισμό, δεν έχουμε χέρια»
Τριπλάσιοι φόροι στα ακίνητα από το 2027: Τι φέρνει το νέο Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




