ΗΠΑ: Πρόθυμος ο Μπάιντεν να πάει σε debate με τον Τραμπ δύο φορές - «Ας διαλέξουμε τις ημερομηνίες, Ντόναλντ»
Καμιά αντίδραση από τον Ρεπουμπλικανό αντίπαλό του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι είναι πρόθυμος να αντιμετωπίσει τον Ρεπουμπλικανό αντίπαλό του για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ σε δύο debate πριν από τις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.
«Ο Ντόναλντ Τραμπ έχασε δύο ντιμπέιτ με μένα το 2020. Από τότε δεν έχει εμφανιστεί για ντιμπέιτ», ανέφερε ο Μπάιντεν σε ένα μήνυμα βίντεο που αναρτήθηκε στο X. «Τώρα ενεργεί σαν να θέλει να κάνει πάλι ντιμπέιτ μαζί μου. Μετά χαράς, φίλε. Θα το κάνω ακόμη και δυο φορές». Και πρόσθεσε: «Άρα ας διαλέξουμε τις ημερομηνίες, Ντόναλντ. Ακούω πως είσαι ελεύθερος τις Τετάρτες».
Καμιά απάντηση από την πλευρά Τραμπ
Το επιτελείο της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ δεν απάντησε προς το παρόν σε αίτημα για σχόλιο.
Ο Τραμπ, που αρνήθηκε την τηλεοπτική συζήτηση με τους αντιπάλους του στις προκριματικές αναμετρήσεις των Ρεπουμπλικανών, προκάλεσε τις τελευταίες εβδομάδες τον Μπάιντεν να δεσμευθεί σε μια αντιπαράθεση μαζί του, προσφερόμενος να κάνει ντιμπέιτ με τον Δημοκρατικό πρόεδρο «οποτεδήποτε, οπουδήποτε».
Απάτη ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Η 35χρονη είχε μηνυθεί από άλλη οργάνωση - Στο «φως» μηνύματα
Δύσκολες ώρες στη Ρόδο: Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία - Πλημμυρισμένα σπίτια και δρόμοι-«ποτάμια»
Δίκη για τα Τέμπη: Έξι μάρτυρες σήμερα - Τα έγγραφα της Κομισιόν που ζητά το δικαστήριο
Όταν άρματα μάχης των Ιταλών βούλιαξαν στους βάλτους – Με όσα τανκς κατέλαβαν οι Έλληνες πολέμησαν τους Γερμανούς
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



