Βόρεια Κορέα: Τερματίζει «προσωρινά» την αποστολή μπαλονιών με ακαθαρσίες στη Νότια Κορέα
Από την περασμένη Τρίτη εκατοντάδες μπαλόνια πέταξαν από την Βόρεια Κορέα προς την Νότια Κορέα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Η Βόρεια Κορέα δεσμεύθηκε «να διακόψει» την αποστολή μπαλονιών με ακαθαρσίες προς τη Νότια Κορέα, έπειτα από το κύμα των τελευταίων ημερών.
«Θα διακόψουμε προσωρινά την διασπορά σκουπιδιών δια μέσου των συνόρων», ανακοίνωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA της Βόρειας Κορέας διαβεβαιώνοντας ότι το «αντίμετρο» αυτό απέδωσε.
Από την περασμένη Τρίτη εκατοντάδες μπαλόνια πέταξαν από την Βόρεια Κορέα προς την Νότια Κορέα, οι κάτοικοι της οποίας έλαβαν την συμβουλή να μην έρθουν σε επαφή με το περιεχόμενό τους.
Η Σεούλ κατήγγειλε ότι η βορειοκορεατική πρωτοβουλία παραβιάζει την συμφωνία εκεχειρίας που έδωσε τέλος στον Πόλεμο της Κορέας το 1953, ακόμη και αν «καμία επικίνδυνη ουσία δεν βρέθηκε» στο εσωτερικό των μπαλονιών αυτών.
100 χρόνια ΠΑΟΚ: Ένας αιώνας ζωής, ένας αιώνας Περηφάνιας, Αντίστασης, Ονείρου και Κατακτήσεων
Επιχείρηση «γαλάζιας» συσπείρωσης: Οι ζυμώσεις, τα επόμενα ραντεβού και η προσπάθεια για αλλαγή ατζέντας
ΕΝΦΙΑ, αντικειμενικές αξίες και η νέα πραγματικότητα της ακίνητης περιουσίας στην Ελλάδα
Το εικοσαήμερο φιάσκο με τον Λαζαρίδη, οι δημοσκοπήσεις που αποτύπωσαν την δυσαρέσκεια και η παρέμβαση της Ντόρας που «καθάρισε» την ιστορία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




