Φρίκη στην Ταϊλάνδη: Περισσότερα από 1.000 ζώα απανθρακώθηκαν μετά από φωτιά σε αγορά
Η φωτιά φέρεται να προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Τουλάχιστον 1.000 ζώα βρήκαν τραγικό θάνατο μετά από φωτιά που ξέσπασε στην διάσημη ανοιχτή αγορά Chatuchak της Ταϊλάνδης τα ξημερώματα της Τρίτης (11/6).
Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ ανάμεσα στα ζώα που απανθρακώθηκαν βρίσκονται πουλιά, σκυλιά, γάτες και φίδια τα οποία βρήκαν τον θάνατο ενώ ήταν σε κλουβιά.
Πώς ξέσπασε η φωτιά
Η φωτιά προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα με τις αρχές της Ταϊλάνδης να ανακοινώνουν ότι δεν υπάρχει άνθρωπος ανάμεσα στα θύματα. «Ξαφνικά η περιοχή γέμισε καπνούς, δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε» δήλωσε ιδιοκτήτης καταστήματος ο οποίος περιγράφει ότι ξύπνησε και τελικά γλίτωσε από τις κραυγές των ζώων.
Από τα χιόνια στον Όλυμπο μέχρι τους «πύρινους ανεμοστρόβιλους» στη Γαλλία: Πώς συνδέονται τα ακραία καιρικά φαινόμενα
Νέο βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το εργοστάσιο στην Κόρινθο: Η στιγμή της φονικής έκρηξης στα Εξαμίλια
Η στιγμή που 7,1 Ρίχτερ «χτυπούν» την Ιαπωνία - Τραυματίες, καταρρεύσεις κτιρίων και πυρκαγιές
Ηλικιακός ρατσισμός: Η πόλη που δεν θέλει άλλους ηλικιωμένους - «Χρειαζόμαστε νέους και οικογένειες»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



