Πορτογαλία: 12χρονος μαχαίρωσε έξι συμμαθητές του και έναν εκπαιδευτικό
Συνελήφθη ο ανήλικος - Αδιευκρίνιστο το κίνητρο της επίθεσης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ένα 12χρονο αγόρι τραυμάτισε την Τρίτη (17/9) με μαχαίρι έξι συμμαθητές του και έναν εκπαιδευτικό σε σχολείο της πόλης Αζαμπούζα, περίπου 50 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Λισαβόνας, ανακοίνωσε η πορτογαλική αστυνομία. Ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη.
Η κατάσταση των τραυματιών δεν εμπνέει ανησυχία, παρότι ένα κορίτσι διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένο σε νοσοκομείο, σύμφωνα με αναφορά αστυνομικού που έσπευσε στο σχολείο.
Μέχρι στιγμής το κίνητρο της επίθεσης παραμένει αδιευκρίνιστο.
Σοκαριστική μαρτυρία
Ο δράστης «άρχισε να μαχαιρώνει όποιον έβλεπε», είπε ο δήμαρχος Σιλβίνο Λούσιο στο CNN Portugal. Σε δηλώσεις του αργότερα στο δίκτυο SIC Noticias αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες: ύστερα από έναν διαπληκτισμό, ο 12χρονος έφυγε από το σχολείο, πήγε στο σπίτι του και επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα. Έβγαλε τότε από το σακίδιό του κάτι που έμοιαζε με αλεξίσφαιρο γιλέκο και ένα μαχαίρι, με το οποίο επιτέθηκε αδιακρίτως σε όποιον βρισκόταν γύρω του.
«Ναι» σε συνάντηση με Μητσοτάκη λένε οι αγρότες στην πανελλαδική σύσκεψη στον Παλαμά - Ο όρος και το μεγάλο δίλημμα
Παραιτήθηκε ο διοικητής της ΥΠΑ μετά το μπλακ άουτ στο FIR - Ποιος αναλαμβάνει
Ο Τραμπ επιμένει: «Η Γροιλανδία είναι ζωτικής σημασίας για τον Χρυσό Θόλο των ΗΠΑ - Οτιδήποτε άλλο δεν το δεχόμαστε»
Αυτή η εταιρεία είναι έτοιμη να κοντράρει το ChatGPT! Θα θυμάται, θα κατανοεί και θα ακολουθεί παντού τον χρήστη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



