Ενότητες στο άρθρο: 📌 Το Κρεμλίνο καλωσορίζει τις δηλώσεις Σολτς
Ρωσία: Η ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ απέκλειε κάθε ειρηνική διευθέτηση
Τι ανέφερε το Κρεμλίνο και για το άνοιγμα Σολτς στον Πούτιν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ενδεχόμενη ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ θα καθιστούσε αδύνατη την πολιτική και διπλωματική επίλυση της σύγκρουσης και θα οδηγούσε στην κλιμάκωσή της, τονίζει το ρωσικό υπουργείου Εξωτερικών.
Το Κρεμλίνο καλωσορίζει τις δηλώσεις Σολτς
Παράλληλα, το Κρεμλίνο καλωσορίζει το ότι ο Γερμανός καγκελάριος Σολτς είναι ανοικτός σε συνομιλίες με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, δήλωσε ο εκπρόσωπος Ντμίτρι Πεσκόφ, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων TASS.
Ωστόσο, πρόσθεσε ο Πεσκόφ, η Μόσχα δεν έχει λάβει ακόμα προτάσεις για τέτοιες συνομιλίες από τη Γερμανία ή από οποιαδήποτε άλλη δυτική χώρα.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Δεν πήρε εξιτήριο ο Γιώργος Μαζωνάκης - Θα μπει στο χειρουργείο
Παλαιό Φάληρο: Μαθητές Δημοτικού κινδύνευσαν από πτώση σοβάδων στις τουαλέτες
Νέα μαρτυρία-κλειδί για το προπάνιο στο εργαστάσιο της Βιολάντα: «Είχαν ενημερωθεί από τον Ιούνιο του 2025»
SMS της προς τον Χρυσοχοΐδη δημοσίευσε η Κωνσταντοπούλου - Καταγγέλλει παρακράτος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



