Η Ρωσία δηλώνει ανοιχτή σε συνομιλίες για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία
Ο Πεσκόφ σημείωσε επίσης ότι η Ουκρανία με ειδικό διάταγμα απαγόρευσε τις επαφές με τη ρωσική ηγεσία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το Κρεμλίνο δήλωσε σήμερα ότι η Ρωσία είναι ανοιχτή σε συνομιλίες για το ουκρανικό, αφού ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε την κατάπαυση του πυρός και την έναρξη διαπραγματεύσεων.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ είπε ότι οι ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις θα πρέπει να βασίζονται στις συμφωνίες της Κωνσταντινούπολης του 2022 και στις τρέχουσες πραγματικότητες επί του πεδίου της μάχης.
Ο Πεσκόφ σημείωσε επίσης ότι η Ουκρανία με ειδικό διάταγμα απαγόρευσε τις επαφές με τη ρωσική ηγεσία, το οποίο θα πρέπει να ανακληθεί προκειμένου να ξεκινήσει οποιαδήποτε διαπραγμάτευση.
Διαβάστε ακόμη
Η πιο κρύα Πρωτομαγιά εδώ και 70 χρόνια στη χώρα - Άφησε... πίσω 1944 και 1987
Σοβαρό ατύχημα σε τελετή υποδοχής αεροσκάφους στον Άραξο: Κατέρρευσε η σκάλα - Τρεις τραυματίες
Ηράκλειο: Νεαροί μαχαίρωσαν πορτιέρη σε μπαρ επειδή... έφαγαν πόρτα - Βίντεο ντοκουμέντο
Ιστορικό ορόσημο στο Τέξας: Φορτηγό παρέδωσε φορτίο χωρίς οδηγό - Δείτε βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



