Ο δράστης κοιτούσε τη γυναίκα να καίγεται και οι αστυνομικοί απλά τον προσπερνούσαν - Συγκλονιστικό βίντεο από τη Νέα Υόρκη
Οι αστυνομικοί δεν γνώριζαν ότι ο ύποπτος παρέμενε στο σημείο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σοκαριστικά είναι τα πλάνα από κάμερα στο μετρό της Νέας Υόρκης, εκεί όπου ένας 33χρονος από τη Γουατεμάλα έβαλε φωτιά σε μια γυναίκα, η οποία κάηκε ζωντανή, με τον ίδιο να κάθεται σε παγκάκι, κοιτώντας το τι έχει κάνει.
Συγκεκριμένα, ο 33χρονος κοιτούσε τη γυναίκα να καίγεται, αφού προηγουμένως ο ίδιος της έβαλε φωτιά, με έναν αστυνομικό να περνά από το σημείο, με τον δολοφόνο να κάθεται σε ένα παγκάκι ακριβώς δίπλα.
Μάλιστα, ο αξιωματικός που περνά από το σημείο δεν κάνει κίνηση ούτε να βοηθήσει τη γυναίκα, ούτε να συλλάβει τον δράστη, με την επίτροπο της αστυνομίας Νέας Υόρκης να τονίζει ότι οι αστυνομικοί δεν γνώριζαν ότι ο ύποπτος βρισκόταν εκεί.
Στα social media οι χρήστες κατακρίνουν την αστυνομία, ζητώντας να κατονομαστούν οι αστυνομικοί και να απολυθούν. Εν τέλει, ο Σεμπαστιάν Ζαπέτα επιβιβάστηκε στο μετρό και τον αναγνώρισαν μαθητές στο γυμνάσιο κοντά στον σταθμό York Street στο Μπρούκλιν.
Άμεσα ενημερώθηκαν οι αξιωματικοί της αστυνομίας, ειδοποιώντας τους υπεύθυνους του μετρό, προκειμένου να συλληφθεί ο 33χρονος από τη Γουατεμάλα.
«Τρύπα στο νερό» το πρόγραμμα μετεγκατάστασης με επιδότηση 10.000 ευρώ - Τι λένε δήμαρχοι στο ethnos.gr
Ξεμπλοκάρει η μεταφορά συντελεστή δόμησης - Οι πρώτες 194 Ζώνες Υποδοχής Συντελεστή σε 50 δημοτικές ενότητες
Οι φίλοι της Γκιλφόιλ που μπαίνουν στο μικροσκόπιο, ο γρίφος Καραμανλή που ενοχλεί το Μαξίμου και οι «Παπανδρεϊκοί» που στηρίζουν Σαμαρά
Σκληρό μπρα ντε φερ στις Βρυξέλλες: «Φειδωλοί» vs «φίλων της συνοχής» - Τι ζητά η Αθήνα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



