Ιταλία: Εκτός λειτουργίας ο ιστότοπος του ΥΠΕΞ και τα αεροδρόμια του Μιλάνου μετά από επίθεση χάκερ
Οι χάκερ έστειλαν μήνυμα μέσω της κυβερνοεπίθεσης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο στόχαστρο φιλορώσων χάκερ βρέθηκαν περίπου δέκα ιστότοποι στην Ιταλία, μεταξύ αυτών η σελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών και δύο αεροδρομίων του Μιλάνου, που τέθηκαν εκτός λειτουργίας.
Συγκεκριμένα, η φιλορωσική ομάδα χάκερ Noname057(16) με μήνυμα στο Telegram ανέλαβε την ευθύνη για την κυβερνοεπίθεση, λέγοντας ότι η Ιταλία λαμβάνει μια άξια απάντηση στον κυβερνοχώρο.
Εκπρόσωπος της ιταλικής υπηρεσίας κυβερνοασφάλειας τόνισε ότι οι θεσμοί και οι επιχειρήσεις που αποτέλεσαν στόχο του χτυπήματος δέχτηκαν άμεσα υποστήριξη, με τον αντίκτυπο να μετριάζεται σε λιγότερο από δύο ώρες.
Σημειώνεται ότι η κυβερνοεπίθεση δεν προκάλεσε διακοπές στις πτήσεις στα αεροδρόμια Linate και Malpensa του Μιλάνου, με τις ιστοσελίδες ωστόσο να είναι απρόσιτες, ενώ οι εφαρμογές των αεροδρομίων για κινητά συνέχισαν να λειτουργούν, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας.
«Ο ΟΠΕΚΕΠΕ έχει καταστεί συνώνυμο της διαφθοράς» -Μύδροι της Κοβέσι κατά της κυβέρνησης
Η τραγική ιστορία της Wendy: Γιατί ενώ είναι υγιής ταξιδεύει στην Ελβετία για να βάλει τέλος στη ζωή της
Φλωρεντία: Τουρίστρια προκάλεσε ζημιά 5.000 (!) ευρώ στο συντριβάνι του Ποσειδώνα γιατί ήθελε να πιάσει τα... γεννητικά όργανα
Και πού ξέρει η Κοβέσι τη διάκριση των εξουσιών; - «Δεν θέλω ου!» (Ep28)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



