Φινλανδία: Απορρίφθηκε το αίτημα «αποδέσμευσης» για το δεξαμενόπλοιο που προκάλεσε ζημιές σε καλώδια
Θα παραμείνει υπό τον έλεγχο των Αρχών για περαιτέρω έρευνες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το αίτημα για την «αποδέσμευση» του δεξαμενόπλοιου που θεωρείται ότι προκάλεσε τις ζημιές σε υποθαλάσσια γραμμή ηλεκτροδότησης και τέσσερα καλώδια τηλεπικοινωνιών δεν έγινε δεκτό από δικαστήριο της Φινλανδίας.
Η Φινλανδία στις 26 Δεκεμβρίου... ακινητοποίησε το δεξαμενόπλοιο «Eagle S» που μετέφερε ρωσικό πετρέλαιο με την υποψία ότι προκάλεσε ζημιά στην Φινλανδο-Εσθονική γραμμή ηλεκτροδότησης Estlink 2 όπως επίσης και σε καλώδια τηλεπικοινωνιών την προηγούμενη μέρα, καθώς έσερνε την άγκυρα του στον βυθό της Βαλτικής Θάλασσας.
Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την εταιρεία Caravella LLC FZ που έχει την έδρα της στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και στην οποία ανήκει το δεξαμενόπλοιο, είχε ζητήσει την απελευθέρωση του πλοίου και του πληρώματος.
Ταυτοποιήθηκε ο «ασθενής μηδέν» της έξαρσης του χανταϊού - Ποιος ήταν και τα σενάρια για το πώς κόλλησε
Θα κάνουν οι Metallica σεισμό στο ΟΑΚΑ; Δείτε live τον σεισμογράφο του Αστεροσκοπείου Αθηνών
Τρομακτικό βίντεο: Ελέφαντας ξεσπά διαλύοντας αυτοκίνητα και σκοτώνοντας οδηγό φορτηγού
Ξεκαρδιστικό βίντεο: Τους έκλεψαν το σκάφος, βρήκαν πού το έκρυψαν... και το έκλεψαν πίσω
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



