Αυστρία: Διαβουλεύσεις Συντηρητικών και Σοσιαλδημοκρατών για τον σχηματισμό κυβέρνησης
Στόχος να σχηματιστεί κυβέρνηση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις ανάμεσα στο Λαϊκό Κόμμα και τους Σοσιαλδημοκράτες στην Αυστρία, προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία για τον σχηματισμό κυβέρνησης, χωρίς το ακροδεξιό «Κόμμα Ελευθερίας», με τους φιελελεύθερων οριστικά να μην συμμετέχουν στις συζητήσεις.
Οι Συντηρητικοί αποφασίζουν για το μέλλον των διαπραγματεύσεων
Η ηγεσία του SPO συνεδρίασε νωρίτερα και στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ανέφερε ότι η «μπάλα» είναι πλέον στην πλευρά του OVP να αποφασίσει εάν θα συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις ή όχι. Αμέσως μετά, ένας εκπρόσωπος του OVP είπε ότι τα δύο κόμματα συμφώνησαν το απόγευμα να συνεχίσουν τις συνομιλίες στο γραφείο του καγκελάριου Καρλ Νεχάμερ.
Τα δύο κόμματα, OVP και SPO, διαθέτουν κοινοβουλευτική πλειοψηφία μόλις μίας ψήφου και διερευνούσαν εδώ και δύο μήνες την προοπτική συνεργασίας με τους NEOS, προκειμένου να αποτραπεί το ενδεχόμενο εισόδου στην κυβέρνηση του ακροδεξιού Κόμματος της Ελευθερίας (FPO).
«Δεν ήταν πολύ στα καλά τους»: Τι λένε γείτονες μετά την ομολογία της γυναίκας ότι έθαψε τη μητέρα της στην αυλή του σπιτιού στον Μαραθώνα
«Ανυπόστατοι ισχυρισμοί»: Διάβημα της Ελλάδας στην Τουρκία για τα θαλάσσια πάρκα και τα Ειδικά Χωροταξικά Πλαίσια
Ιερείς με καραμπίνες; Ποιος είναι ο βουλευτής της ΝΔ που ζητά να έχουν όπλα οι κληρικοί
Κεφαλονιά: Κραυγή αγωνίας για τα άλογα του Αίνου - Χωρίς νερό, τα πυροβολούν στους δρόμους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



