«Συγγνώμη» της Pakistan Airlines για διαφήμιση με το Παρίσι που προκάλεσε σάλο
Μια διαφήμιση που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η αεροπορική εταιρεία ΡΙΑ ανακοίνωσε ότι ξεκινούν και πάλι οι πτήσεις από το Πακιστάν προς τη Γαλλία, ωστόσο η διαφήμιση που ανακοίνωνε το γεγονός έφερε μεγάλες αντιδράσεις.
Συγκεκριμένα, μετά από τέσσερα χρόνια η Pakistan International Airlines ανακοίνωσαν ότι ξεκινούν οι πτήσεις Ισλαμαμπάντ - Παρίσι, ανεβάζοντας φωτογραφία με αεροπλάνο να κινείται προς τον Πύργο του Άιφελ.
Η διαφήμιση κρίθηκε ως προσβλητική και άκομψη, αφού για πολλούς θύμιζε την 11η Σεπτεμβρίου, όταν η Αλ Κάιντα έριξε δύο αεροπλάνα στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης.

Η ΡΙΑ αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη, κάνοντας λόγο για μια διαφήμιση που «δυστυχώς έλαβε αδιανότηες διαστάσεις, με υπαινιγμούς που δεν είχαμε ποτέ φανταστεί». Ο εκπρόσωπος της εταιρείας, Αμπντουλάχ Χαν σημείωσε επίσης πως «αυτό μπορεί να προσέβαλε κάποιους και εκφράζουμε την ειλικρινή μας συγγνώμη».
Είναι γεγονός ότι πολλοί χρήστες εξέφρασαν την απορία τους, αλλά και τον φόβο για τη διαφήμιση, με την ΡΙΑ να προβαίνει άμεσα σε αποκατάσταση της πραγματικότητας.
Pakistani airline’s ‘Paris we’re coming' ad showing plane headed towards Eiffel Tower makes people ask ‘Info or warning’ 😂😂😂#PakGroomingGangs Qatar pic.twitter.com/NDX6oHIyD5
— Raman 𝕏 (@SaffronDelhite) January 11, 2025
Ο πόλεμος ως ευκαιρία για το Μαξίμου, η στήριξη του Μητσοτάκη στον Νετανιάχου και οι πανηγυρισμοί για την αποτυχία του εισαγγελέα της δίκης των υποκλοπών
Από τα λεωφορεία και το μετρό έως τα λιμάνια και τα αεροδρόμια: Τα σχέδια του Υπερταμείου για οργανικά έσοδα 1 δισ.
Fake SMS για «φύλλα πορείας»: Ξεκίνησε έρευνα για τους δράστες - Αυτό είναι το μήνυμα
Δωρεάν φάρμακα κατά της παχυσαρκίας για πάνω από 8 μήνες - Οι δηλώσεις Γεωργιάδη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




